Nourish London balance puhdistusmaito 100ML

21,90 

Varasto loppu

Puhdistustuote epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle

Varasto loppu

Kuvaus

  • Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

  • Nopeat ja luotettavat toimitukset

  • INCIt on tarkastettu puolestasi
  • Ihonhoidon ammattilaisten valitsemat tuotteet
  • Näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi

Nourish London Balance Detoxifying Cleanser puhdistusmaito soveltuu erittäin hyvin rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Nourish London Balance Detoxifying Cleanser on hellävarainen täyteläinen puhdistusaine, joka poistaa meikkiä ja epäpuhtauksia iholtasi hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tämän tuotteen teho perustuu tasapainottavaan omenauutteeseen, vitamiinien ja kivennäisaineiden yhdistelmään, joka tukee ihon luonnollista aineenvaihduntaa, samalla kosteuttaen ihoasi tehden siitä puhtaan ja raikkaan.

Nourish London puhdistusvoide sisältää antioksidanttisia C- & E-vitamiineja, jotka suojaavat ihossasi olevaa kollageenia. Tuote sisältää lisäksi B3-vitamiinia ihosolujen aktivoimiseksi. Lopputuloksena talin tuotanto vähenee, iho ei kiillä ja rasvoitu niin helposti ja sen epäpuhtaudet vähenevät.

Kenelle Nourish London Balance puhdistusmaito sopii?

Puhdistusmaito sopii loistavasti sekaiholle, tai iholle joka on epäpuhdas tai helposti rasvoittuva. Tuote on ihanan kevyt ja tasapainottaa ihon talituotantoa. Tuote soveltuu loistavasti kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen tai hellävaraiseen, meikittömän ihon puhdistukseen.  Tuote sopii miehille ja naisille.