Olisitko sie meidän työkaveri? 🙋‍♀️

Meillä Lapin Kauneuspilkulla on välitön ja rento ilmapiiri. Puhallamme yhteen hiileen ja nauramme usein. Meitä yhdistää rakkaus luontoon ja aito välitys asiakkaitamme kohtaan. Pidämme myös uusien tuotteiden testailusta sekä incien tutkimisesta. Hoidamme ihoa ammattimaisesti luonnonkosmetiikan avulla ja hyllymme pursuavat luonnonkosmetiikan helmiä🌿

Ensi kaudelle 2024-2025 etsimme työkavereita Kittilän ja Levin myymälään ja hoitolaan. Oletko siis luonnonkosmetiikkaan hurahtanut kosmetologi tai haluaisit kokeilla alaa tai opiskella alalle? Se voisi olla kauttamme mahdollista! ❤️ Sun ei tarvitse tietää kaikesta kaikkea, kunhan sinulta löytyy halua tutustua asioihin ja oppia joka päivä uutta!

Hierontapalvelut💆💆‍♀️

Meiltä kysytään myös hierojapalveluita, joten josko olet käsistäsi taitava ja kokisit olevasi hyvä osa tiimiämme, emme malta odottaa, että laittelet meille päin viestiä jossa kerrot itsestäsi! Toiveissa olisi löytää hieronta-alan yrittäjä, joka olisi jo jonkin verran toiminut alalla. Voimme tarjota sinulle mahtavien työkavereiden lisäksi hoitohuoneen sekä Kittilästä, että Leviltä.

Kaipaatko vaihtelua arkeesi tai työkavereita rinnallesi? Mikäli vastaat molempiin kyllä – meillä voisi olla paikka sinulle!

Yhteydenotto

Tutustu tarinaamme ja mikäli koet, että jaat kanssamme samat arvot, olisimme erittäin otettuja yhteydenotostasi! ❤️

Parhaiten tämä onnistuu sähköpostilla info@lapinkauneuspilkku.fi

työpaikat