Kuorinta kiihdyttää ihon uusiutumista ja syväpuhdistaa ihon. Kuorinta onkin yksi palkitsevimmista ihonhoidon vaiheista, sillä kuorinnalla on välitön vaikutus, jota ei voi olla huomaamatta! Jos vanhat ihosolut jäävät ihon pinnalle, saattaa se näyttää samealta, kuivalta ja epätasaiselta. Jopa nuorella iholla, jossa solujen uusiutuminen on nopeampaa, kuorinta on välttämätön osa ihonhoitorutiinia, jotta voitaisiin estää tulehduksiin ja epäpuhtauksiin johtava ihohuokosten tukkeutuminen. Säännöllinen kuorinta edistää ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja auttaa tekemään ihosta pehmeämmän tuntuisen ja heleämmän näköisen.

Maltti on valttia ihon kuorinnassakin, sillä liika kuorinta voi lisätä ihon rasvoittumista. Sen vuoksi olemme koonneet valikoimaamme joukon huippulaadukkaita ja hellävaraisia kasvokuorintoja. Kuorinta kerran viikossa tai kahdessa on hyvä yleissääntö.

Miten valitsen sopivan kuorinnan?

Kuorintatuote valitaan ihon sen hetkisen kunnon mukaan, joka hoitaa ihosi kaikkia ongelma-alueita. Jos ihosi on paksu ja tukkeutunut, rakeellinen kuorinta voi toimia hyvin, sillä se kuorii erityisesti ihon pintaa. Mieto happokuorinta soveltuu parhaiten herkälle iholle, sillä se löystyttää ihosolujen välisiä siteitä. Tarjolla on myös yhdistelmäkuorintoja (naamiokuorinnat), jotka sisältävät sekä kuorivia happoja että rakeita. Nämä tasoittavat ihon pintaa ja stimuloivat ihosolujen uusiutumista.

Voit myös kysyä neuvoa kasvokuorinnan valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Tuotteet