Kasvojen ihon suojaaminen ihollesi parhaiten sopivalla kasvovoiteella kuuluu ihonhoidon peruspilareihin. Päivittäisen kosteusvoiteen pääasiallinen tehtävä on korjata ja ravita ihon suojakerrosta, tasapainottaa kosteuspitoisuutta ja talintuotantoa sekä lukita iholle seerumi ja muut aktiiviset aineet, jotka on levitetty iholle ihonhoitorutiinin aikaisemmissa vaiheissa. Käyttämällä ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta säännöllisesti pidät ihosi kauniina ja hyvinvoivana.

Moni käyttää samaa voidetta aamuin illoin hoksaamatta, että päivä- ja yövoiteella on erilaiset roolit. Ne myös sisältävät erilaisia raaka-aineita. Kasvovoide voi sisältää aurinkosuojan (spf) jolloin sitä kutsutaan päivävoiteeksi, koska se on tarkoitettu käytettäväksi päivällä. Voidetta, joka ei sisällä suojakerrointa voidaan käyttää vuorokauden ympäri tai yövoiteena jos sillä on täyteläisempi ja ravitsevampi koostumus. Tutustu siis myös valikoimamme yövoiteisiin!

Miten valita oikea päivävoide?

Jotta löytäisit itsellesi parhaan kosteusvoiteen, mieti ihosi tarpeita. Onko sinulla rasvoittuva iho, joka kaipaa mattapintaa? Onko ihosi kuiva ja janoaa sitä ravitsevia öljyjä? Vai kuulutko niihin onnekkaisiin, jotka ovat saaneet syntymälahjaksi täydellisen ihon, joilla ei koskaan näy finnejä, mustapäitä tai kirjavuutta? Olipa ihotyyppisi mikä tahansa, se tarvitsee päivittäistä huolenpitoa ja suojaa säilyttääkseen kauneutensa.

Voit myös kysyä neuvoa kasvovoiteen valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Tuotteet