Lapin Kauneuspilkun kosmetologisten palveluiden avulla pääset nauttimaan tunturin tuulista, aivan Levin sydämessä sekä Kittilän narikalla. Hoitolamme palveluista löydät laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita sekä eri hemmotteluhoitoja. Kaikki kasvohoitomme sekä hemmotteluhoidot tehdään luonnonkosmetiikan avulla.

Astu hoitolaamme. Tunne tunturit.

Varaa aika
Ihon oman mikrobiomin vaaliminen probioottien, prebioottien, antioksidanttipitoisten kasviuutteiden ja -öljyjen sekä omega-rasvahappojen avulla on luomusertifioidun Esse Probiotic Skincare hoitofilosofian ydin. Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, ja auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta voimme myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia ikääntymismuutoksia. Hoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia, eivätkä ne kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä. Katsomme AINA paikan päällä toiveet ja tarpeet, jonka mukaan toteutamme hemmottelusi.

Hoitojen yhteyteen voit valita myös lisäpalveluita, jotka löydät ajanvarauksessa ‘LISÄPALVELUT HOITOIHIN’ -osiosta.

Ota hetki aikaa itsellesi, rentoudu ja nauti!

ESSE Express kasvohoito 30min 59€
Tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

ESSE Experience kasvohoito 60min 89€
Yksilöity probioottinen kasvohoito, kaikille ihotyypeille.
Hoito, joka ei koskaan mene tietyn kaavan mukaan, vaan hoitoa suunnittelemalla huomioidaan jokaisen ihon olennaiset, omat tarpeet. Hoidolla pystymme tarpeen vaatiessa rauhoittamaan ympäristön stressaamaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä vahvistamaan heikentyneen suojabarriäärin toimintaa.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, lymfaattinen Esse Sensitive -hieronta / akupainanta, silmänympärys- ja kasvonaamio, jonka aikana teemme valintasi mukaan joko käsien TAI hiuspohjan hieronnan. Hoito viimeistellään seerumilla ja hoitovoiteilla.
Hoitoon voidaan sisällyttää tarvittaessa mekaaninen puhdistus, valitsethan tämän silloin lisäpalveluista.

ESSE Signature kasvohoito 60min 120€
Probioottinen erikoiskasvohoito ihon erityistarpeisiin, joka hyödyntää pre- ja probioottien voimaa ihon mikrobitasapainon tervehdyttämiseen. Erilaisten hierontatekniikoiden ja ihollesi valitun hoitoampullin avulla saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Esse Signature/Sensitive*/Lifting* kasvohieronnan, sekä silmänympärys- ja kasvonaamion, jonka aikana saat nauttia käsien tai hiuspohjan hieronnasta toiveidesi mukaisesti. Lopuksi ihollesi levitetään hoitoseerumi ja hoitovoiteet.
Hoitoon voidaan sisällyttää tarvittaessa mekaaninen puhdistus, valitsethan tämän silloin lisäpalveluista.

Mekaaninen puhdistus 10min 10€
Mekaanisessa puhdistuksessa iho ensin lämmitetään tarvittaessa höyryn avulla ja valmistetaan puhdistukseen. Ihosta puhdistetaan käsin tai komedoraudan avulla komedoja eli mustapäitä, miliumeja ja muita tukkeumia.

YSTÄVÄILTA 15-50 € /hlö
Lapin Kauneuspilkun Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Lapin Kauneuspilkun hoitolaan n. 6–10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Lapin Kauneuspilkun monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.
AJANVARAUS VAIN PUHELIMITSE!

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, ihonhoitoilta, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Lapin Kauneuspilkun ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Lapin Kauneuspilkun-lahjan.

Varaa aika

LED-valohoito on edistyksellinen, täysin luonnollinen ja lääketieteellisesti tutkittu hoitomuoto useiden eri iho-ongelmien hoitoon.
LED valohoito on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista kosmeettisessa ihonhoidossa. LED valohoidolla saadaan apua useiden erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, couperosan, ihottumien, pigmenttimuutosten, ihon ikääntymisen ja arpien hoitoon. Turvallinen, tehokas, täysin kivuton hoito ilman toipumisaikaa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla ja tavanomainen hoitosuositus on 6–12 kertaa.

Lue lisää Dermalux® LED-valohoidosta

 • Epilepsia tai valon aiheuttamat kohtaukset
 • Porfyria
 • Lupus Erythematous, punahukka
 • Monimuotoinen valoihottuma
 • Valoherkkä ekseema
 • Hypomelanismi (albinismi)
 • Aktiiiset syövät

VAROTOIMET

 • Raskaus
 • Silmäsairaudet ja ongelmat
 • Valosta johtuvat migreenit
 • Mäkikuisman käyttö
 • Alle 16 vuoden ikä

Valoterapiahoito 45 min 65 €
Hoitoon sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.
Parhaan lopputuloksen saamiseksi, Dermalux LED-valoterapia suositellaan käytettäväksi SARJAHOITONA 6-12 kertaa.

Valoterapia sarjakortti 5krt 300 €
Kortti sisältää viisi kertaa valoterapiahoidon.
Hoitokertaan sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.

Valoterapia sarjakortti 10krt 550 €
Kortti sisältää viisi kertaa valoterapiahoidon.
Hoitokertaan sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.

Valoterapia kasvohoidon yhteydessä 30 €
Kasvohoidon yhteydessä Dermalux LED-valoterapia (20min).

Varaa aika
Teemme kuukausittain useita kymmeniä ripsi- ja kulmapalveluita, kuten ripsien kestovärjäyksiä, Lash Liftejä eli ripsien kestotaivutuksia sekä kulmien laminointia ja muotoilutöitä. Silmien alue; ripset ja kulmakarvat ovat kauneustrendien keskiössä tällä hetkellä.

Varaa aikasi Lapin Kauneuspilkkuun, meiltä löytyy kokemusta ja osaamista toiveidesi toteuttamiseen!

 • Allergiset reaktiot ovat äärimmäisen harvinaisia. On kuitenkin mahdollista, että silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punoituksella tai kutinalla. Mikäli olet kosmetiikka-allerginen, ilmoitathan siitä ennen ajanvarausta.
 • Raskaus ja imetys. Kehon hormonitasapaino muuttuu raskaana ollessa sekä imettäessä ja se vaikuttaa myös karvoitukseen. Jos olet raskaana tai imetät, suosittelemme ottamaan palvelun vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut, jotta saadaan haluttu lopputulos. On mahdollista, etteivät ripset taivu toivotulla tavalla.
 • Alopeciaa sairastaville asiakkaille ei voida tehdä hoitoa.
 • Silmätulehduksen aikana ei voida tehdä hoitoa.
 • Sytostaatti-tai sädehoitopotilaalle ei suositella hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.
 • Ikäraja ripsien kestotaivutukseen on 16 vuotta. Emme tee vanhemman luvalla palvelua alle 16 vuotiaille.

Hinnastot

Ripsien kestovärjäys 25 min 29 €
Suosittelemme ripsien kestovärjäystä erityisesti vaaleille ripsille, tai kun haluat ripsiisi lisää väriä, mutta yhä luonnollisen lopputuloksen nopeasti ja edullisesti. Ripsien kestovärjäys on suosittu palvelu mm. paljon hikiliikuntaa harrastavien asiakkaiden keskuudessa, sekä kesällä tai ennen lomamatkaa. Ripsien kestovärjäys on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun ripsivärin käyttö on esimerkiksi vaikeaa tai mahdotonta. Kestovärjäys tehdään asiakkaalle valitulla sävyllä: musta, sinimusta tai ruskea. Värjäys kestää ripsissä 2-6 viikkoa riippuen minkälaista “rasitusta” ripset saavat.
Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa.

Kulmien kestovärjäys ja muotoilu 25 min 29 €
Kestovärjäys on helppo tapa pitää yllä huoliteltua, mutta luonnollista lookia. Kulmien värjäyksellä ja muotoilulla saat ryhdikkyyttä sekä kehykset kasvoille. Kauniisti muotoillut ja värjätyt kulmat tuovat uutta ilmettä ja piristystä kasvoille. Kestovärjäys helpottaa arkea ja nopeuttaa päivittäistä meikkausta.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys sis. muotoilu 35 min 35 €
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sisältää kulmien muotoilun sokerilla tai pinseteillä.
Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. Varsinkin vedenkestävää ripsiväriä olisi hyvä välttää hoitopäivänä. Huomioithan myös, että mahdollinen muutamankin minuutin myöhästyminen on pois omasta hoitoajastasi. Jo 10 minuutin myöhästyminen vaikuttaa merkittävästi palveluiden tekoon, joihin varataan vähemmän aikaa

Varaa aika

Kestovärien rinnalle uudeksi suosikkihoidoksi on muodostunut Lash Lift eli ripsien kestotaivutus, jossa ripset taivutetaan kauniisti esille. Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin, ja hoitotulos kestää kauniina monta viikkoa. Kestotaivutuksiin käytämme Lash Loversin tuotteita.
Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Lash lift 55min 60 €
Kestotaivutus tuo luonnollisten ripsien täyden potentiaalin upeasti esiin. Hoitotulos sopii kaiken pituisille ripsille ja sisältää ripsien kestovärjäyksen. Tulos kestää noin 6–8 viikkoa riippuen oman karvan kasvusta ja kasvaa luonnollisesti pois ripsien uusiutuessa. Kestotaivutuksiin käytämme Lash Loversin tuotteita.
Ikäraja kestotaivutuksessa on 16 vuotta.

Lash lift & kulmien muotoilu 75 min 85€
Rips