Kosmetologisista palveluistamme löydät laajan valikoiman kauneudenhoitopalveluita! Kosmetologisiin palveluihimme kuuluvat erilaiset kasvohoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäykset, meikkaukset ja sokeroinnit.

Kosmetologimme hoitavat kaikkia asiakkaitamme yksilöllisten tarpeiden mukaan ja kykenevät ratkaisemaan monenlaisia kauneudenhoidon ongelmia. Ihonhoitoon erikoistuneet kosmetologimme hoitavat myös vaativia iho-ongelmia.

Varaa aika
Ihon oman mikrobiomin vaaliminen probioottien, prebioottien, antioksidanttipitoisten kasviuutteiden ja -öljyjen sekä omega-rasvahappojen avulla on luomusertifioidun Esse Probiotic Skincare hoitofilosofian ydin. Mikrobit puolustavat ja suojaavat ihoamme patogeeneiltä, ja auttavat tukemaan suojabarriäärin toimintaa sekä ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä.

Esse-hoidoista voit saada apua erilaisten iho-ongelmien, kuten atooppisen ihon, aknen ja rosacean hoitoon, mutta voimme myös parantaa normaali-ihon kuntoa sekä ennaltaehkäistä ja hoitaa erilaisia ikääntymismuutoksia. Hoidossa käytetyt tuotteet ovat aidosti ihoa ravitsevia, eivätkä ne kuormita ihoasi, kehoasi tai ympäristöä. Katsomme AINA paikan päällä toiveet ja tarpeet, jonka mukaan toteutamme hemmottelusi.

Hoitojen yhteyteen voit valita myös lisäpalveluita, jotka löydät ajanvarauksessa ‘LISÄPALVELUT HOITOIHIN’ -osiosta.

Ota hetki aikaa itsellesi, rentoudu ja nauti!

ESSE Express kasvohoito 30min 59€
Tutustuttaa ihosi ja mielesi Essen probioottiseen maailmaan. Konsultoiva hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, akupainelut, seerumin ja loppuvoiteen. Hoidossa kartoitetaan ihon kunto ja tarpeet, kuunnellen toiveesi. Hoidon päätteeksi käydään läpi tuotesuositukset ja mahdolliset jatkotoimenpiteet.

ESSE Experience kasvohoito 60min 89€
Yksilöity probioottinen kasvohoito, kaikille ihotyypeille.
Hoito, joka ei koskaan mene tietyn kaavan mukaan, vaan hoitoa suunnittelemalla huomioidaan jokaisen ihon olennaiset, omat tarpeet. Hoidolla pystymme tarpeen vaatiessa rauhoittamaan ympäristön stressaamaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä vahvistamaan heikentyneen suojabarriäärin toimintaa.
Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, lymfaattinen Esse Sensitive -hieronta / akupainanta, silmänympärys- ja kasvonaamio, jonka aikana teemme valintasi mukaan joko käsien TAI hiuspohjan hieronnan. Hoito viimeistellään seerumilla ja hoitovoiteilla.
Hoitoon voidaan sisällyttää tarvittaessa mekaaninen puhdistus, valitsethan tämän silloin lisäpalveluista.

ESSE Signature kasvohoito 60min 120€
Probioottinen erikoiskasvohoito ihon erityistarpeisiin, joka hyödyntää pre- ja probioottien voimaa ihon mikrobitasapainon tervehdyttämiseen. Erilaisten hierontatekniikoiden ja ihollesi valitun hoitoampullin avulla saat kokonaisvaltaisen hoitokokemuksen joka ikisellä kerralla.
Hoitoon laskeudutaan syvien hengityksien kautta sekä jalkapohjien puhdistuksella. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, Esse Signature/Sensitive*/Lifting* kasvohieronnan, sekä silmänympärys- ja kasvonaamion, jonka aikana saat nauttia käsien tai hiuspohjan hieronnasta toiveidesi mukaisesti. Lopuksi ihollesi levitetään hoitoseerumi ja hoitovoiteet.
Hoitoon voidaan sisällyttää tarvittaessa mekaaninen puhdistus, valitsethan tämän silloin lisäpalveluista.

Mekaaninen puhdistus 10min 10€
Mekaanisessa puhdistuksessa iho ensin lämmitetään tarvittaessa höyryn avulla ja valmistetaan puhdistukseen. Ihosta puhdistetaan käsin tai komedoraudan avulla komedoja eli mustapäitä, miliumeja ja muita tukkeumia.

YSTÄVÄILTA 15-50 € /hlö
Lapin Kauneuspilkun Ystäväiltaan olette tervetulleita viettämään henkilökohtaista iltaa Lapin Kauneuspilkun hoitolaan n. 6–10 hengen työporukalla tai ystävien kesken, vaikkapa polttareiden, pikkujoulujen tai synttäreiden merkeissä. Illan aikana pääsette tutustumaan luonnonkosmetiikkaan ja Lapin Kauneuspilkun monipuoliseen valikoimaan. Voitte esittää kysymyksiä ihonhoidosta, meikkauksesta ja raaka-aineista, tuoksutella tuotteita ja sovitella koostumuksia, tutustua herkullisiin meikkiväreihin ja etsiä itselle sopivia tuotteita.
AJANVARAUS VAIN PUHELIMITSE!

Ohjelmaehdotuksiamme iltanne iloksi ovat toiveitanne kuunnellen esimerkiksi huulipunabaari, ihonhoitoilta, meikkityöpaja, ryhmämeikkiopastus tai yksilölliset pikameikit – jokaiselle Lapin Kauneuspilkun ystäväryhmälle räätälöidään omiin tarpeisiin sopiva sisältö ja ohjelma. Järjestämme pientä tarjoilua, ja jokainen osallistuja saa mukaansa pienen Lapin Kauneuspilkun-lahjan.

Varaa aika

LED-valohoito on edistyksellinen, täysin luonnollinen ja lääketieteellisesti tutkittu hoitomuoto useiden eri iho-ongelmien hoitoon.
LED valohoito on yksi tehokkaimmista hoitomuodoista kosmeettisessa ihonhoidossa. LED valohoidolla saadaan apua useiden erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, couperosan, ihottumien, pigmenttimuutosten, ihon ikääntymisen ja arpien hoitoon. Turvallinen, tehokas, täysin kivuton hoito ilman toipumisaikaa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla ja tavanomainen hoitosuositus on 6–12 kertaa.

Lue lisää Dermalux® LED-valohoidosta

 • Epilepsia tai valon aiheuttamat kohtaukset
 • Porfyria
 • Lupus Erythematous, punahukka
 • Monimuotoinen valoihottuma
 • Valoherkkä ekseema
 • Hypomelanismi (albinismi)
 • Aktiiiset syövät

VAROTOIMET

 • Raskaus
 • Silmäsairaudet ja ongelmat
 • Valosta johtuvat migreenit
 • Mäkikuisman käyttö
 • Alle 16 vuoden ikä

Valoterapiahoito 45 min 65 €
Hoitoon sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.
Parhaan lopputuloksen saamiseksi, Dermalux LED-valoterapia suositellaan käytettäväksi SARJAHOITONA 6-12 kertaa.

Valoterapia sarjakortti 5krt 300 €
Kortti sisältää viisi kertaa valoterapiahoidon.
Hoitokertaan sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.

Valoterapia sarjakortti 10krt 550 €
Kortti sisältää viisi kertaa valoterapiahoidon.
Hoitokertaan sis. alkupuhdistus, Dermalux LED-valoterapia (30min) sekä loppuvoiteet.

Valoterapia kasvohoidon yhteydessä 30 €
Kasvohoidon yhteydessä Dermalux LED-valoterapia (20min).

Varaa aika
Teemme kuukausittain useita kymmeniä rips