Yövoidetta käytetään iltaisin ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Sen koostumus on usein päivävoidetta täyteläisempi, ravitsevampi ja hoitavampi, sillä yön aikana se ehtii imeytyä paremmin ihoon. Illalla ihon puolustusjärjestelmä on vastaanottavaisimmillaan ja ihon uudistuminen on vilkkainta yön aikana, jolloin myös solujen uusiutumista tehostavat aktiiviaineet imeytyvät ihoon paremmin. Tämän vuoksi yöksi kannattaa levittää iholle ihoa ravitsevaa voidetta. Yöllä ihoon

ei kohdistu muuta rasitusta, kuten aurinkoa tai pakkasta, joten yövoiteen raaka-aineet saavat rauhassa hoitaa ihoa.

Miten valita oikein yövoide?

Jotta löytäisit itsellesi parhaan kosteusvoiteen, mieti ihosi tarpeita. Päivittäisen yövoiteen pääasiallinen tehtävä on korjata ja ravita ihon suojakerrosta, tasapainottaa kosteuspitoisuutta ja talintuotantoa sekä lukita iholle seerumi ja muut aktiiviset aineet, jotka on levitetty iholle ihonhoitorutiinin aikaisemmissa vaiheissa. Kevyempi voide sopii rasvoittuvalle ihotyypille tai herkälle iholle, joka kaipaa viilennystä. Täyteläisempi voide taas sopii kuivalle ihotyypille, joka kaipaa suojaa ja ravintoaineita. Olipa ihotyyppisi mikä tahansa, se tarvitsee päivittäistä huolenpitoa ja suojaa säilyttääkseen kauneutensa.

Voit myös kysyä neuvoa kasvovoiteen valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Tuotteet