Miten valita oikea seerumi?

  • Kuiva ja pintakuiva, kuivuusrypyistä kärsivä iho tarvitsee kosteuttavan seerumin.

  • Juonteikas iho tarvitsee silottavan seerumin.

  • Väsähtänyt iho tarvitsee virkistävän seerumin.

  • Samea ja eloton iho tarvitsee kirkastavan ja heleyttävän seerumin.

  • Valahtanut iho tarvitsee kiinteyttävän seerumin.

  • Couperosa-iho tarvitsee punaisuutta hillitsevän ja vahvistavan seerumin.

  • Seka- ja rasvainen iho tarvitsee tasapainottavan seerumin.

  • Ärtynyt iho tarvitsee rauhoittavan seerumin.

Voit myös kysyä neuvoa seerumin valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Seerumit ovat ikään kuin ihonhoidon ravintolisiä! Seerumi on ihonhoitotuote, jossa ihoa hoitavat aineet on tiivistetty hyvin imeytyvään muotoon. Seerumin koostumuksessa on runsaammin ihoa hoitavia aineita kuin voiteissa. Voit seerumin avulla tehostaa ihonhoitorutiiniasi ja se kannattaakin valita ihosi tarpeen mukaan: tasapainottamaan rasvoittumista, lisäämään kosteutta tai hidastamaan ennenaikaista ikääntymistä.

Seerumi voi olla ampulli tai hoitotiiviste, jota voit käyttää säännöllisesti päivä- tai yövoiteesi alla tai kuuriluontoisesti. Valikoimastamme löydät monia tarkoin valittuja seerumeja eri tuotemerkeiltä ja ihon erilaisiin tarpeisiin.

Lisäämällä seerumin ihonhoitorutiiniisi olet askeleen verran lähempänä täydellisen kaunista ihoa. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä paras tehotiiviste ihosi tarpeisiin. Iho kiittää ja hehkuu elinvoimaisena!

Kerrostamalla useamman eri seerumin tai boosterin päällekkäin, saat aikaan tehokkaamman kosteutuksen, mutta voit myös hoitaa ihon eri ongelmia samanaikaisesti. Voit myös valita kevyemmän seerumin kosteusvoiteen alle ja viimeistellä rutiinisi öljyllä, joka lukitsee kosteuden ihoon ja rikastuttaa sen suojaavilla antioksidanteilla. Vaihtele mielellään seerumia vuodenajan ja ihon tarpeen mukaan – kesällä C-vitamiini seerumi voi sopia antamaan lisäsuojaa UV-säteiltä ja vapailta radikaaleilta (yhdessä aurinkosuojan kanssa) ja talvella iho saattaa tarvita enemmän ravitsevuutta ja rasvahappoja täyteläisemmän seerumin muodossa.