Lappi – luonto – ihonhoito.

Lapin Kauneuspilkku on kotimainen, lappilainen luonnonkosmetiikkaan erikoistunut yritys, jonka valikoima on kosmetologien ja kampaajien valitsema. Lapin Kauneuspilkun tarina on saanut alkunsa unelmista ja intohimosta. Aitoon haluun auttaa ja vaikuttaa. Puhtaus, luonto, luonnollisuus, läpinäkyvyys ja merkityksellisyys ovat arvojamme, joilla haluamme edistää jokaisen ihon hyvinvointia. Jokainen iho on kaunis – arvokas ja kaipaa yksilöllistä hoivaa.

Haluamme kaunistaa ja parantaa ihmisten arkea valikoimamme tuotteilla ja olemme ylpeitä voidessamme sanoa, että olemme erityisen kriittisiä siinä, mitä tuotemerkkejä pidämme valikoimassamme, sillä valitsemme tarkasti keiden kanssa me haluamme tehdä yhteistyötä. Me emme käytä pitkiä alihankintaketjuja, vaan tuotteet hankitaan yleensä suoraan valmistajilta tai maahantuojalta.

Ennen tuotteiden tuloa myyntiin, tuotteiden raaka-ainelistat luetaan, jonka jälkeen tuotteet tilataan testiin. Vasta testistä selviytyneet tulevat meille myyntiin. Voi olla että meillä ei ole tuotemerkiltä koko valikoiman tuotteita, vaan pelkästään ne tuotteet, joiden takana voimme seisoa.

Miksi valitsimme luonnonkosmetiikan?

Luonnonkosmetiikassa raaka-aineet ovat peräisin luonnosta ja ne ovat mahdollisimman luonnollisia. Tuotteissa vahvat säilöntäaineet, sekä ympäristöä kuormittavat raaka-aineet ovat kiellettyjä ja raaka-aineiden alkuperä on pystyttävä jäljittämään. Myöskin ympäristöystävällisyys ja eettisyys ovat luonnonkosmetiikassa ajavia arvoja.

Yrityksen perustaja Katariina on kotoisin pienestä maalaiskylästä Kieringistä. ”Pienessä syrjäkylässä ollaan aina eletty metsästä ja joesta, joten jo nuorena minuun on iskostunut syvä arvostus luontoa kohtaan.” Katariina kertoo.

Meillä Lapin Kauneuspilkussa on kunnianhimoinen agenda, jos me saadaan yksikin ihminen valitsemaan kosmetiikkatuotteekseen luonnonkosmetiikan tuote, synnyttää se pienen puron matkalla kohti jokea. Pienistä puroista kasvaa meidän pohjoisen Ounasjokikin, joka on itseasiassa Suomen pisin sivujoki.

Moni voi ajatella, ettei yhden käsisaippuan vaihtaminen luonnolliseen versioon merkitse mitään ympäristön hyvinvoinnin edistämisen kannalta, mutta kun mietitään että tämän saman päätöksen tekisi koko tuttavapiiri taikka hotelliketju, muuttaa se sinun päätöksenteon merkitystä huomattavasti.

Edistä sieki valinnoillasi sitä kulttuuria, joka tuntuu sinusta vastuulliselta.