Puhdistusöljyt ja -balsamit ovat erinomainen valinta, kun halutaan tehdä perusteellinen kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuitenkaan horjuta ihon omia toimintamekanismeja. Päinvastoin, puhdistusöljyllä tai -balsamilla tehty ihon puhdistus tasapainottaa ihon omaa kosteustasapainoa, sillä kasvipohjaiset öljyt ja balsamit irrottavat lian ja meikin tehokkaasti pois, mutta eivät pese ihoa liikaa. Puhdistusöljy sopii hyvin meikin poistoon ja sitä voidaan käyttää yksinään tai ennen jotain toista puhdistusainetta.

Puhdistusöljyistä ja -balsameista voi jokainen löytää itselleen sopivan vaihtoehdon. Vastoin yleistä harhaluuloa ne sopivat myös rasvoittuvalle iholle. Puhdistusöljy on hellävarainen iholle eikä se kuivata.

Kuinka puhdistusöljyjä ja -balsameita käytetään?

Puhtaan lopputuloksen saamiseksi on tärkeä pyyhkiä puhdistusöljy tai puhdistusbalsami huolellisesti pois esimerkiksi vanulapulla, pehmeällä pyyhkeellä tai musliiniliinalla, sillä öljy, lika ja meikki eivät yleensä lähde pelkällä vedellä huuhtelemalla. Oikein tehty öljypuhdistus ei jätä ihoa rasvaiseksi, vaan pehmeäksi, puhtaaksi ja kosteutetuksi.

Jos haluat tehostaa puhdistusrutiiniasi, voit tehdä kaksoispuhdistuksen ja pestä ihon puhdistusöljyn tai –balsamin jälkeen vielä toisella puhdistustuotteella.

Tuotteet