Kasvoöljy tulisi löytyä jokaisen ihonhoitovaiheesta sillä laadukkailla kasvoöljyillä on ihonhoidossa monta eri roolia. Sen lisäksi että ne lukitsevat muut kosteutta tuovat tuotteet iholle ja estävät ihoa kuivumasta, kasviöljyt pehmentävät ja hoitavat ihoa monipuolisesti.

Kasvoille tarkoitetut öljyt ja balsamit ovat loistava tapa ruokkia ”rasvaköyhää” ihoa. Kasvoöljyn tai balsamin avulla voidaan tukea kuivan ihon toimintaa tai puolestaan hoivata öljyistä ihoa. Kun rasvoittuvaa ihoa alkaa hoitaa öljyillä, saattaa ihon oma talituotanto alkaa rauhoittua, sillä iho kokee, ettei sen tarvitse itse yrittää tuottaa talia kosteuttaakseen ihoa, koska kosteutusta tulee ulkoapäin. Kuiva sekä ikääntyvä iho suorastaan nauttivat laadukkaista öljyistä, koska nämä ihotyypit ovat tyypillisesti rasvaköyhiä. Öljyt ovat erittäin hyödyllisiä talvisaikaan kylmällä ja kuivalla säällä sekä kesällä, jolloin aurinko saattaa kuivattaa ihosi.

Miten valita kasvoöljy?

Jotta löytäisit itsellesi parhaan kasvoöljyn, mieti ihosi tarpeita. Toiselle riittää kosteutta sitova öljy, toinen kaipaa ravitsevaa seosta. Voit kysyä neuvoa oikean kasvoöljyn valintaan kosmetologeiltamme tai lähettämällä meille sähköpostia.

Kosmetologi vinkki!

Kasvoöljy ja balsami laitetaan iholle useimmiten viimeisenä, koska ne ovat kaikista tuhdeimmat tuotteet. Levitä kasvoöljy hieman kosteisiin kasvoihin kasvovedet tai seerumin jälkeen, niin se imeytyy kasvoille parhaiten. Kasvoöljyn voi laittaa kasvoille sellaisenaan tai sitä voi sekoittaa lemppari kosteusvoiteeseen.

Tuotteet