Valikoimastamme löydät ainoastaan laadukkaita tarkoin valittuja kasvoöljyjä. Laadukkailla kasvoöljyillä on ihonhoidossa monta eri roolia. Sen lisäksi että ne estävät kosteutta haihtumasta iholta ja tätä myötä ihoa kuivumasta, öljyt myös hoitavat ihoa monipuolisesti. Laadukas kasvoöljy valmistetaan erilaisten kylmäpuristettujen kasviöljyjen sekoituksena. Kasviöljyt sisältävät luontaisesti monia iholle hyödyllisiä mikroravinteita kuten E-vitamiinia, antioksidantteja sekä rasvahappoja. Tästä johtuen kaikki ihotyypit hyötyvät öljyjen käytöstä.

Kasvoille tarkoitetut öljyt ja balsamit ovat loistava tapa ruokkia ”rasvaköyhää” ihoa. Kasvoöljyn tai balsamin avulla voidaan tukea kuivan ihon toimintaa tai puolestaan hoivata öljyistä ihoa. Kun rasvoittuvaa ihoa alkaa hoitaa öljyillä, saattaa ihon oma talituotanto alkaa rauhoittua, sillä iho kokee, ettei sen tarvitse itse yrittää tuottaa talia kosteuttaakseen ihoa, koska kosteutusta tulee ulkoapäin. Kuiva sekä ikääntyvä iho suorastaan nauttivat laadukkaista öljyistä, koska nämä ihotyypit ovat tyypillisesti rasvaköyhiä. Öljyt ovat erittäin hyödyllisiä talvisaikaan kylmällä ja kuivalla säällä sekä kesällä, jolloin aurinko saattaa kuivattaa ihosi.

Miten valita kasvoöljy?

Jotta löytäisit itsellesi parhaan kasvoöljyn, mieti ihosi tarpeita. Toiselle riittää kosteutta sitova öljy, toinen kaipaa ravitsevaa seosta. Voit kysyä neuvoa kasvoöljyn valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Kosmetologi vinkki!

Kasvoöljy ja balsami laitetaan iholle useimmiten viimeisenä, koska se on kaikista raskain tuote. Kasvoöljyn voi laittaa suoraan kasvoveden jälkeen tai laittaa väliin kosteusvoiteen. Ihon tulee aina olla hieman kasvovedestä kostea, kun siihen lisää voiteen ja/tai öljyn, koska näin öljy imeytyy paremmin. Lisäksi öljy kannattaa lopuksi myös painella ihoon. Kasvoöljyjä voi käyttää joko yksinään kasvovoiteen asemesta tai voiteen lisänä esimerkiksi sekoittamalla öljyä voiteen joukkoon.