Pitkän päivän jälkeen on ihana rentoutua hoitavan kasvonaamion avulla. Kasvonaamio on tehokas apu iho-ongelmiin ja loistava tuote tehostamaan ihonhoitorutiinia. Monipuolisesta naamiovalikoimastamme löytyy niin syväpuhdistavia, kosteuttavia, kuorivia kuin pikakaunistaviakin kasvonaamioita, jotka sopivat sekä arkiseen ihonhoitoon että ihon erityiseen ”tuhkimo kaunistukseen” esimerkiksi ennen tärkeitä juhlia.

Kasvonaamio täydentää ihonhoitorutiinisi ja tyypistään riippuen, soveltuu usein säännölliseenkin käyttöön antamaan ihollesi sen ansaitsemaa lisähoivaa.

Kasvonaamioiden avulla voit tehdä täydellisen ja ammattimaisen kasvohoidon kotioloissa. Jotkut kasvonaamiot on suunniteltu intensiivisiksi, läpi yön iholla vaikuttaviksi hoidoiksi, kun taas toiset toimivat parhaiten nopeina tehohoitoina. Kokeile ”multimaskingia” eli käytä useita erilaisia naamioita yhtä aikaa hoitaaksesi kasvojesi erilaisia ihoalueita. Tämä on erinomainen vaihtoehto varsinkin sekaihoiselle!

Miten valitsen sopivan naamion?

Naamio valitaan ihon sen hetkisen kunnon mukaan, ja naamion vaikutusta voi tehostaa sekoittamalla joukkoon omaa lempiseerumiaan. Hedelmähappojen kuorivaan tehoon perustuvia naamioita kannattaa kokeilla ensin varovasti, sillä herkälle iholle ne saattavat olla liian voimakkaita. Savinaamioita suositellaan erityisesti sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Jos käytät voimakkaita kuorintanaamioita, on ensiarvoisen tärkeää myös ravita ihoa korkealaatuisella kasvoöljyllä, -seerumilla tai -voiteella naamion jälkeen.

Voit myös kysyä neuvoa kasvonaamion valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Kosmetologin vinkki!

Saadaksesi parhaan mahdollisen tuloksen ja kaiken hyödyn irti kasvonaamion tehoaineista, kuori ihosi ennen naamiota, silloin vaikuttavat aineet pääsevät syvemmälle ihoa ravitsemaan.

Tuotteet