Tuoteseloste, raaka-aineet eli INCI-lista kertoo tuotteen sisältämät ainesosat.  Kuitenkin välillä sen lukeminen on täyttä hepreaa niin olemme päättäneet helpottaa sinua laittamalla yleisimpiä raaka-aineita tänne listalle. Voit kirjoittaa hakutoimintoon hakemasi raaka-aineen. Mikäli tuotetta ei löydy listalta, vinkkaa asiasta meille niin lisäämme tämän listalle.

Raaka-aine englanniksiRaaka-aine suomeksiSelitys
Achillea Millefolium (Yarrow) Flower ExtractSiankärsämöuuteSiankärsämö on maustevihannes ja rohdosyrtti, jolla hoidetaan ulkoisesti ihoa, paiseita, palohaavoja, tulehduksia, aknea, haavaumia ja hiertymiä. Kosmetiikassa siankärsämöä käytetään etenkin rasvaisen ja näppyläisen ihon hoitoon. Kukissa on puhdistavia ja voimakkaasti supistavia aineita. Siankärsämöstä tehdään naamioita, kasvovesiä, suuvesiä, kylpyjä ja sitä käytetään höyrytyksiin. Siankärsämö sopii myös rasvaisten hiusten hoitoon.
Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) ExtractHevoskastanjauuteHevoskastanjauute saadaan Aesculus Hippocastanum puun hedelmistä. Hevoskastanjauute vahvistaa verisuonten seinämiä ja ihoa tehden niistä kimmoisammat. Ominaisuuksiltaan supistava. Parantaa kollageenisynteesiä. Hevoskastanjauute elvyttää verenkiertoa, vahvistaa verisuonten seinämiä, ehkäisee tulehduksia, laskee turvotusta, kiinteyttää ihokudosta ja suodattaa UV-säteitä.
Alchemilla Vulgaris (Alchemilla) Extract,

Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract
PoimunlehtiuutePoimunlehtiuute saadaan Alchemilla vulgaris -kasvin kukista ja lehdistä. Poimunlehtiuute sisältää korkeita pitoisuuksia polyfenoleja. Se on voimakas vapaiden radikaalien sieppaaja neutralisoiden jopa 90% oksidatiivisesta stressistä. Uute sisältää myös kasvihormonia – fytoestrogeenia – joka stimuloi kollageenisäikeiden muodostumista.
AlcoholAlkoholiLuonnollinen etyylialkoholi tai etanoli. Valmistetaan vehnän tai rukiin jyvistä sokerifermentaation tuloksena. Etyylialkoholi on väritön, haihtuva ja miedon tuoksuinen neste. Kosmetiikkatuotteissa alkoholia käytetään luonnollisena ja turvallisena säilöntäaineena sekä erilaisten aktiiviaineiden liuottimena. LD50 RBT-ihotestien tulosten mukaan alkoholi on huomattavasti miedompi säilöntäaine kuin butylparabeeni, fenoksietanoli, orgaaniset hapot ja bentsyylialkoholi. 
Alcohol denat.Denaturoitu alkoholiYleisesti luonnonkosmetiikassa käytetty liuotin.
Algae (Algae) ExtractLeväuuteLeväuute saadaan merilevästä. Leväuute muodostaa iholle suojaavan ja kosteutavan kerroksen. Sen mineraalit ravitsevat ihoa. Parantaa solujen aineenvaihduntaa ja ihon elastisuutta.
Aloe Vera Leaf JuiceAloe veraAloe Vera on paksulehtinen kasvi, joka sisältää