Tuoteseloste eli INCI-lista kertoo tuotteen sisältämät ainesosat. Kosmetiikassa hyväksyttyjä ainesosia on tuhansia ja luku kasvaa päivä päivältä. Luonnonkosmetiikassa hyväksyttyjen ainesosien listalta löytyy noin 700 ainetta.

Aito luonnonkosmetiikka valmistetaan muun muassa kasveista, yrteistä ja kukista saatavista uutteista, eteerisistä öljyistä, kasviöljyistä ja -vahoista sekä luonnollisista mineraaleista. Luonnonkosmetiikalla tarkoitetaan siis luonnollista alkuperää olevaa kosmetiikkaa ja sitä valmistetaan luonnollisista ja luonnollisista alkuperää olevista raaka-aineista. Luonnonkosmetiikka ei kuitenkaan sisällä esimerkiksi maaöljyperäisiä raaka-aineita, kuten parafiiniöljyjä. Luonnonkosmetiikan raaka-aineiden ja luonnonkosmetiikkatuotteiden testaaminen eläinkokein on tiukasti kielletty.

Laadukkaassa luonnonkosmetiikassa tuotteen aktiivi- ja tehoaineiden määrä nousee usein erinomaiselle tasolle. Luonnonkosmetiikkatuotteet yleensä sisältävät useampia vaikuttavia raaka-aineita ja niiden osuus tuotteessa on suurempi. Luonnonkosmetiikassa ei käytetä synteettisiä raaka-aineita. Synteettisissä kosmetiikkatuotteissa vaikuttavien aineiden osuus voi olla huomattavan pieni.

Laadukkaasta luonnonkosmetiikan raaka-ainevalikoimasta löytyvät helposti aidot kylmäpuristetut kasviöljyt ja -uutteet sekä kukkaisvedet, jotka auttavat ihoa pysymään kauniina ja terveenä. Nämä kasviöljyt pehmentävät ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Sen sijaan synteettisessä kosmetiikassa käytettävät mineraaliöljyt muodostavat iholle kalvon, joka estää kosteuden haihtumista. Luonnonkosmetiikassa otetaan huomioon ympäristön hyvinvointi jokaisessa tuotteen elinkaaren vaiheessa.

Raaka-aine englanniksiRaaka-aine suomeksiSelitys
Achillea Millefolium (Yarrow) Flower ExtractSiankärsämöuuteSiankärsämö on maustevihannes ja rohdosyrtti, jolla hoidetaan ulkoisesti ihoa, paiseita, palohaavoja, tulehduksia, aknea, haavaumia ja hiertymiä. Kosmetiikassa siankärsämöä käytetään etenkin rasvaisen ja näppyläisen ihon hoitoon. Kukissa on puhdistavia ja voimakkaasti supistavia aineita. Siankärsämöstä tehdään naamioita, kasvovesiä, suuvesiä, kylpyjä ja sitä käytetään höyrytyksiin. Siankärsämö sopii myös rasvaisten hiusten hoitoon.
Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) ExtractHevoskastanjauuteHevoskastanjauute saadaan Aesculus Hippocastanum puun hedelmistä. Hevoskastanjauute vahvistaa verisuonten seinämiä ja ihoa tehden niistä kimmoisammat. Ominaisuuksiltaan supistava. Parantaa kollageenisynteesiä. Hevoskastanjauute elvyttää verenkiertoa, vahvistaa verisuonten seinämiä, ehkäisee tulehduksia, laskee turvotusta, kiinteyttää ihokudosta ja suodattaa UV-säteitä.
Alchemilla Vulgaris (Alchemilla) Extract,

Alchemilla Vulgaris (Lady's Mantle) Extract
PoimunlehtiuutePoimunlehtiuute saadaan Alchemilla vulgaris -kasvin kukista ja lehdistä. Poimunlehtiuute sisältää korkeita pitoisuuksia polyfenoleja. Se on voimakas vapaiden radikaalien sieppaaja neutralisoiden jopa 90% oksidatiivisesta stressistä. Uute sisältää myös kasvihormonia – fytoestrogeenia – joka stimuloi kollageenisäikeiden muodostumista.
AlcoholAlkoholiLuonnollinen etyylialkoholi tai etanoli. Valmistetaan vehnän tai rukiin jyvistä sokerifermentaation tuloksena. Etyylialkoholi on väritön, haihtuva ja miedon tuoksuinen neste. Kosmetiikkatuotteissa alkoholia käytetään luonnollisena ja turvallisena säilöntäaineena sekä erilaisten aktiiviaineiden liuottimena. LD50 RBT-ihotestien tulosten mukaan alkoholi on huomattavasti miedompi säilöntäaine kuin butylparabeeni, fenoksietanoli, orgaaniset hapot ja bentsyylialkoholi. 
Alcohol denat.Denaturoitu alkoholiYleisesti luonnonkosmetiikassa käytetty liuotin.
Algae (Algae) ExtractLeväuuteLeväuute saadaan merilevästä. Leväuute muodostaa iholle suojaavan ja kosteutavan kerroksen. Sen mineraalit ravitsevat ihoa. Parantaa solujen aineenvaihduntaa ja ihon elastisuutta.
Aloe Vera Leaf JuiceAloe veraAloe Vera on paksulehtinen kasvi, joka sisältää n. 160 erilaista vaikuttavaa ainetta esim. vitamiineja, aminohappoja, kasvuhormoneja ja antibioottisia aineita. Aloe Vera lievittää tulehduksia, rauhoittaa ja viilentää esim. auringon polttamaa ihoa, edistää solunjakautumista, elvyttää, kosteuttaa, suojaa ja hoitaa ihoa. Aidolla Aloella on voimakkaasti antioksidatiivinen vaikutus. Lehtigeeli torjuu aineita, joilla on tärkeä rooli kudosvaurioiden syntymisessä, ja se kiihdyttää kollageenin tuotantoa. Sillä on myös tietty ehkäisevä vaikutus viruksia, bakteereja ja sieniä vastaan, ja sitä suositellaan aknen hoitoon. Myös kuiva, ärsyyntynyt ja herkkä iho hyötyy tämän kasvin vaikutuksesta. Sitä voidaan myös käyttää hilseilevän ja atooppisen ihon, aknen ja auringossa palaneen ihon hoitoon. 
AnhydroxylitolAnhydroksylitoliAnhydroksylitoli on peräisin kasvisokereista. Se toimii solutasolla ihon kuivumisen estämiseksi, vahvistaa ihon suojakalvoa ja aktivoi vesivaroja ja veden kiertoa ihossa.
AquaVesiTislattu vesi.
Arachidyl AlcoholArakidyylialkoholiArakidyylialkoholi on rapsinsiemenöljystä saatu rasva-alkoholi, jota käytetään emulsion stabilointiaineena kosmeettisissa valmisteissa.
Arachidyl GlucosideArakidyyliglukosidiArakidyyliglukosidi on vehnästä (siemenestä) johdettu rasva-alkoholi, jota käytetään emulsion stabilointiaineena kosmeettisissa valmisteissa.
Arachis Hypogaea (Peanut) OilMaapähkinäöljyArachis Hypogaea Oil on yhden tai useamman viljellyn maapähkinälajin, Arachis hypogaea, Leguminosae siemenytimestä saatava jalostettu rasvaöljy.
Arctium Lappa Root ExtractIsotakiaisen juuriuuteIsotakiaisen lehtiuute on ihoa ja hiuksia hoitava aine. Hillitsee tulehdusta, tasapainottaa talineritystä.
ArginineArginiiniArginiini on aminohappo, joka vastaa orvaskeden syvempien kerrosten kosteuttamisesta. Parantaa ihon kimmoisuutta.
AromaAromiTermejä "fragrance", "perfume" ja "aroma" käytetään ilmaisemaan aromaattisten aineiden olemassaoloa kosmeettisessa tuotteessa.
Ascorbyl Palmitate (Vitamin C)Askorbiinihappo, askorbyylipalmitaatti (C-vitamiini)Askorbiinihappo eli C-vitamiini; sen suoloja ja estereitä käytetään kosmetiikassa potenttina vesiliukoisena antioksidanttina. Askorbiinihappo on oleellinen ravintoaine, jota tarvitaan kollageenin tuotantoon ja kudosten korjaukseen.
Avena Sativa Kernel OilKauraöljyKauraöljy kosteuttaa, rauhoittaa, tasapainottaa ihontoimintaa sekä pehmentää ihoa vähentäen tulehdusta sekä punoitusta. Luonnolliset antioksidantit, E-vitamiini, rasvahapot, aminohapot sekä betaglukaani antavat kauraöljylle uusiutumista edistäviä, puhdistavia, kosteuttavia, suojaavia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Nämä kauran ominaisuudet vaikuttavat stimuloiden ihon aineenvaihduntaa ja lisäten elastaanin ja kollageenin tuotantoa.
Behentrimonium ChlorideBehantrimonium-kloridiBehantrimonium-kloridi on peräisin rypsiöljystä; Se tekee hiuksista sileät ja toimii hoitoaineena. Se edistää myös värjättyjen hiusten värisävyn ja kiillon  kestoa.
Behenyl AlcoholBehenyylialkoholiBehenyylialkoholi on kasviöljyjen rasva-alkoholijohdannainen, joka säilyttää kosteuden, tasoittaa ja kosteuttaa ihoa.
Benzyl AlcoholBentsyylialkoholiBentsyylialkoholi on komponentti erilaisissa eteerisissä öljyissä. Sille on tyypillistä mantelimainen tuoksu. Puhdasta ja luonnollista bentsyylialkoholia käytetään luonnonkosmetiikan säilyttämiseen.
Benzyl SalicylateBentsyyli-salisylaattiBentsyyli-salisylaatti on salisyylihapon bentsyyliesteri, paksu kirkas, väritön neste, jossa on makea kukka-aromi. Sitä käytetään liuoksena myskille ja kiinnittimenä kukkaisparfyymeissa, kuten jasmiinin, syreenin ja liljan tuoksuissa.
BetaineBetaiiniBetaiini on luonnollinen kosteuttaja, joka on peräisin sokerijuurikkaasta. Kosteuttaa ja antaa silkinpehmeän ja sileän tunteen sekä iholle että hiuksille. "Silkkivaikutuksensa" vuoksi betainia käytetään sampoissa, mikä vaikuttaa hiusten silkkisyyteen. Sen ihoa rauhoittavan ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen rauhoittavan kosteuttajan.
Betula Alba Leaf ExtractKoivunlehtiuuteKoivunlehdet sisältävät flavonoideja ja tanniineja, jotka aktivoivat ihon aineenvaihduntaa ja kehon nesteenpoistoa. Koivunlehtiuute on ihanteellista sekä hierontaöljyissä että pehmentäissä hiustenhoitotuotteissa. Se vaikuttaa sidekudoksia vahvistavasti. Koivulla on antiseptinen ja tulehduksia lievittävä vaikutus. Se elvyttää ihoa, puhdistaa verta ja vahvistaa. Koivu edistää verenkiertoa, ja voi auttaa hiustenlähtöön ja psoriasikseen.
Brassica Campestris (Rapeseed) SterolsRapsinsiemensterolitIhoa hoitava aine.
Butyrospermum Parkii (Shea Butter)SheavoiSheavoilla on vertaansa vailla olevia ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ominaisuuksia sillä sen sisältämät kosteuttavat öljyt vastaavat kemialliselta rakenteeltaan ihon omia rasvoja. Sheavoi sisältää A,- E- ja F-vitamiineja ja runsaasti antioksidantteja. Se imeytyy ihoon hyvin tukkimatta ihohuokosia ja sillä on luonnollinen aurinkosuojakerroin. Sheavoi kosteuttaa ihoa tehokkaasti, vaikuttaa ikääntymisen merkkejä ehkäisevästi, tulehduksia ehkäisevästi ja ihoa suojaavasti
CaffeinKofeiiniLuonnollinen kofeiini, joka on valmistettu kahvipavuista. Edistää rasvasolujen pilkkotumista ja aktivoi solujen aineenvaihduntaa. Kofeiinia käytetään kosmetiikassa ehkäisemään selluliittia.
Calendula Officinalis (Calendula) Flower ExtractKehäkukkauuteKehäkukkauute saadaan Calendula Officinalis-kasvista. Sillä on antiseptisia ja ihoa hoitavia ominaisuuksia. Ehkäisee vapaita radikaaleja ja toimii luonnollisena UV-filtterinä.
Caprylic/Capric TriglycerideNeutraaliöljyKapryyli / kapriini triglyseridi on peräisin kookospähkinäöljystä ja kasviperäisestä glyseriinistä. Se toimii pehmentävänä ainesosana.
Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid CopolymerCapryloyl Glycerin/Sebacic Acid CopolymerIhoa hoitava ja suojaava aine.
Caprylyl/Capryl GlucosideKaprylyyli/kapryyliglukosidiKasviperäinen, mieto, pesevä aine.
CelluloseSelluloosaLuonnollista selluloosaa saadaan puukuiduista. Tämän raaka-aineen puu tulee uusiutuvista lähteistä ja kestävästä metsätaloudesta. Selluloosa jättää iholle ei-rasvaisen tunteen.
Cetearyl AlcoholSetearyylialkoholiSetearyylialkoholi ei ole tyypillinen alkoholi kuten etyylialkoholi tai etanoli, vaan pikemminkin kasveista hankittua vahamaista ainetta, joka parantaa kosmeettisen tuotteen rakennetta. Setearyylialkoholi muodostaa iholle kevyen suojaavan kerroksen, joka ehkäisee kosteuden haihtumista pois iholta. 
Cetearyl GlucosideSetearyyliglukosidiSetearyyliglukosidi on luonnollinen emulgointiaine, joka takaa öljypohjaisten ja vesipohjaisten ainesosien stabiilin emulsion. Valmistettu setearyylialkoholista (kasviöljyistä) ja glukoosista.
Cetearyl OlivateSetearyyliolivaattiOliiviöljystä johdettu emulgaattori, joka myös vähentää kosteuden haihtumista iholta. Setearyylialkoholin ja oliiviöljystä johdettujen rasvahappojen esteri.
Cetraria Islandica Thallus (Lichen) ExtractJäkäläuuteJäkäläuutetta eli Cetraria islandicaa kutsutaan islantilaiseksi sammaleeksi, jota käytetään pehmentäväna ja rauhoittavana aineena. Se muodostaa iholle rauhoittavan ja kosteuttavan kalvon, joka lievittää ihon ja limakalvojen kuivumista ja ärsytystä. Jäkälät kestävät äärimmäisiä ilmasto-olosuhteita ja ne sisältävät suuren määrän ainutlaatuisia bioaktiivisia aineosia, jotka auttavat niitä selviytymään.  Kosteuttava ja rauhoittava vaikutus on peräisin polysakkarideista, jotka muodostavat iholle kosteutta ylläpitävän kerroksen. Farmaseuttisissa yhdisteissä C.islandicaa käytetään kurkun ärsytystä vastaan. 
Cetyl AlcoholSetyylialkoholiRasva-alkoholi, jota käytetään elmugaattorina ja ihoa pehmentävänä aineena. Sitä saadaan muun muassa kookosöljystä. Rasva-alkoholeja ei pidä sekoittaa alkoholiin. Ne ovat kemiallisesti aivan eri aineita. Rasva-alkoholit ovat ihoa hoitavia aineita, eivät etanolipohjaista alkoholia.
Chamomilla Recutita (Camomile) Flower ExtractKamomillauuteKamomillauutetta saadaan Chamomilla Recitita-kasvin kukista. Kamomillauute kosteuttaa, pehmentää ja puhdistaa ihoa. Kamomillalla on myös rauhoittavia, uudistavia, sekä ihon tulehduksia ja ärsytystä lieventäviä vaikutuksia.
Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower ExtractKamomillasauniouuteKamomilla on yksi vanhimmista lääkekasveistamme. Se rauhoittaa, parantaa ja lievittää tulehduksia ja sopii myös herkälle iholle.
Chlorella Vulgris PowderKlorella, ChlorellaChlorella on yksisoluinen, makean veden levä, jonka luonto on pakannut uskomattoman täyteen mitä tärkeämpiä ravinteita: klorofylliä, vitamiineja, kivennäisaineita sekä amino- ja rasvahappoja. Chlorella sisältää aivan huikeita määriä mm. A-vitamiinia, B1-, B2-, B3-, B6- ja B12-vitamiineja sekä E- ja K-vitamiineja.
CI 77491 (Iron Oxide)Punainen rautaoksidiRautaoksidit ovat epäorgaanisia pigmenttejä tai mineraalipigmenttejä, joita tavallisesti esiintyy luonnossa. Puhtaita rautaoksideja käytetään elintarvikkeiden ja kosmeettisten tuotteiden väriin. Rautaoksideilla on useita värejä - keltainen, punainen ja musta. Niitä käytetään usein värikosmetiikkatuotteissa. Verrattuna orgaanisiin synteettisiin väriaineisiin rautaoksidit ovat turvallisia, vakaita ja ei-allergisoivia.
CI 77492 (Iron Oxide)Keltainen rautaoksidiRautaoksidit ovat epäorgaanisia pigmenttejä tai mineraalipigmenttejä, joita tavallisesti esiintyy luonnossa. Puhtaita rautaoksideja käytetään elintarvikkeiden ja kosmeettisten tuotteiden väriin. Rautaoksideilla on useita värejä - keltainen, punainen ja musta. Niitä käytetään usein värikosmetiikkatuotteissa. Verrattuna orgaanisiin synteettisiin väriaineisiin rautaoksidit ovat turvallisia, vakaita ja ei-allergisoivia.
CI77019 (Mica)KiilleMica on luonnollista mineraalia, jota löytyy kivistä ja hiekasta. Käytetäänä luonnonkosmetiikassa antamaan tuotteelle kimallusta ja hehkua. Riippuen mineraalin partikkelimuodosta mica voi kiiltää kultaisen, hopean, bronssin tai muissa sävyissä. Suuren partikkelikoon ansiosta se ei imeydy ihoon. Turvallinen, stabiili ja ei-allergisoiva ainesosa.
CI77891 (Titanium Dioxide)TitaanioksidiTitaanioksidi on valkoinen pigmentti, jota esiintyy yleisesti luonnossa. Puhdasta luontaisen kaltaista titaanioksidia käytetään elintarvikkeiden ja kosmetiikkatuotteiden väriaineena. Se on hyvin stabiili ja siedetty raaka-aine. Titaanioksidi on yleisin käytetty UV filtteri, joka suojaa ihoa haitalliselta UVB-säteiltä ja osittain myös UVA-säteiltä.
CitralSitraaliSitraali on eteerisissä öljyissä, kuten sitruuna-, appelsiini-, sitruunaruoho- ja bergamottiöljyssä luonnostaan esiintyvä ainesosa. Tuoksukomponenttia käytetään hajuvesissä sen sitruksisen tuoksun takia, mutta sillä on myös vahvoja anti-mikrobisia ominaisuuksia. Sitraali on yksi 26 hajusteaineesta, jotka on EU:n säännösten mukaan vuodesta 2005 pitänyt sisällyttää INCI-selosteeseen tiedoksi hajusteallergisille, jos aineen pitoisuus tuotteessa voi mahdollisesti aiheuttaa heille oireita.
Citric AcidSitruunahappoSitruunahappo on väritön, kiteinen ja hapan aine, joka säätelee pH-tasoa.
CitronellolSitronelloliLuonnollisten aromien ja tuoksujen aromaattinen ainesosa. Sitronellolia on useissa eteerisissä öljyissä, kuten sitruunassa, greipissä, bergamotissa, mandariinissa ja limessä, sekä rypäleissä, inkiväärissä, timjamissa, basilikassa ja litsea cubebassa. Sitronelloli on yksi 26 hajusteaineesta, jotka on EU:n säännösten mukaan vuodesta 2005 pitänyt sisällyttää INCI-selosteeseen tiedoksi hajusteallergisille, jos aineen pitoisuus tuotteessa voi mahdollisesti aiheuttaa heille oireita.
Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel OilAppelsiininkuoriöljyAppelsiinin kuoriöljy poistaa myrkkyjä ja edistää lymfakiertoa sekä parantaa ihon kollageenin muodostusta. Ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine.
Coco-GlucosideKookosglukosidiKookosglukosidi on hyvin mieto ja ihoystävällinen anioinen tensidi, jota saadaan kookosöljystä ja hedelmäsokerista. Hiustenhoitotuotteissa kookosglukosidi silottaa hiusta ja tekee hiuksista helpommin käsiteltävät.
Cucurbita Pepo (Pumpkin) Fruit ExtractKurpitsauuteKurpitsauutteessa on runsaasti kuorintaentsyymejä, antioksidantteja, beetakaroteenia ja vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka edistävät ihonhoitoa. Tästä syystä kurpitsauhe on suosittu lisä kosmetiikassa.
Dehydroxanthan GumDehydroitu ksantaanikumiEmulsion stabiloija, kalvonmuodostaja, viskositeetin säätelijä. Saadaan ksantaanikumia kuivaamalla (dehydraatio)
Dihydroxyacetone, DHADihydroksiasetoniDHA eli dihydroksiasetoni on itseruskettavien tuotteiden tehoaine, joka saa aikaan rusketusreaktion. DHA on makeutusaineeksikin sopiva sokeri, joka saa ihon pinnan aminohapot reagoimaan ja värjääntymään. Se on turvallinen vaihtoehto ihon ruskettamiseen, sillä se ei vaurioita ihoa kuten auringon ja solariumin UV-säteily. DHA on ainesosa, jonka reaktio iholla saa aikaan itseruskettaville tunnuksenomaisen tuoksun.
Dicaprylyl CarbonateDikaprylyylikarbonaattiDikaprylyylikarbonaatti on nopeasti levittyvä ja pehmentävä karviperäinen ainesosa, joka parantaa tuotteen tuntumaa iholla. Se tasoittaa ihoa jättäen silkkisen tunteen, joten sitä käytetään usein korvaamaan silikoniöljyjä.
Diheptyl SuccinateDiheptyylisukkinaattiIhoa pehmentävä ja hoitava aine.
Dipalmitoyl HydroxyprolineDipalmitoyylihydroksiproliiniDipalmitoyylihydroksiproliini on kasviperäinen aminohappo. Kiihdyttää kollageenin muodostumista ihossa, kosteuttaa tehokkaasti ja tekee ihosta kiinteämmän sekä hidastaa ryppyjen muodostumista.
Disodium Cocoyl GlutamateDinatriumkokoyyliglutamaattiPuhdistava aine. Muunneltu aminohappo. Erittäin mieto ja hellävarainen pinta-aktiivinen aine.
Distearylethyl Dimonium ChlorideDistearoylethyl Dimonium Chloride on hiuksia hoitava ainesosa, jota saadaan canolasta ja palmusta. Se on ympäristöystävällinen, helposti biohajoava ja tehokkaampi kuin muut suositut hoitavat ainesosat, kuten setrimoniumkloridi tai behentrimoniumkloridi, joita tavallisesti käytetään hiustenhoitotuotteissa. Helpottaa hiusten selvittämistä ja harjaamista märkänä sekä kuivana, ja tekee hiuksista sileät ja vähentää hiusten sähköisyyttä. 
D-panthenol (Provitamin B5)D-panteloni (B5-provitamiini)Pantenoli parantaa hiusten ulkonäköä ja tuntua saamalla ne tuntumaan paksummilta, notkeammilta ja kiiltävämmiltä. Parantaa fyysisesti tai kemiallisesti vaurioituneiden hiusten rakennetta.
EscinEskiiniIhoa vahvistava luonnollinen eskiini tehostaa nestekiertoa ja vahvistaa ihon kapillaareja vähentäen silmänympärysihon turvotusta ja tummuutta
EugenolEugenoliEugenoli on luonnollinen aromaattinen yhdiste. Esiintyy eteerisissä öljyissä kuten apila, muskotti, kaneli ja basilika. Eugenoli on yksi 26 hajusteaineesta, jotka on EU:n säännösten mukaan vuodesta 2005 pitänyt sisällyttää INCI-selosteeseen tiedoksi hajusteallergisille, jos aineen pitoisuus tuotteessa voi mahdollisesti aiheuttaa heille oireita.
FragranceHajusteTermejä "fragrance", "perfume" ja "aroma" käytetään ilmaisemaan aromaattisten aineiden olemassaoloa kosmeettisessa tuotteessa.
GalactoarabinanGalaktoarabinaaniKalvonmuodostaja. Kasviperäinen kollageeni.
Ganoderma Lucidum ExtractLakkakääpäuute, ReishiuuteReishiuute vähentää ihon turvotusta sekä tasoittaa ryppyjä ja juonteita. Se nopeuttaa ihon uudistumista, sekä neutralisoi esimerkiksi UV-säteilystä tulleiden vapaiden radikaalien vaikutusta iholla. Lakkapääuute edistää mm. ihohaavojen paranemista ja lievittää palamisen jälkeistä infektiota.
GeraniolGeranioliGeranioli on luonnon eteeristen öljyjen aromaattinen komponentti. Geranioli on luonnossa esiintyvä tuoksuyhdiste, jota löytyy ruusuöljystä, sitronellaöljystä sekä geraniumin ja sitruunan eteerisistä öljyistä. Se näyttää kirkkaalta vaaleankeltaiselta öljyltä jossa on ruusuinen tuoksu, jonka vuoksi sitä käytetään yleisesti hajusteissa. Geranioli on yksi 26 hajusteaineesta, jotka on EU:n säännösten mukaan vuodesta 2005 pitänyt sisällyttää INCI-selosteeseen tiedoksi hajusteallergisille, jos aineen pitoisuus tuotteessa voi mahdollisesti aiheuttaa heille oireita.
GlycerinGlyseriiniGlyseriini on luonnollinen ihon kosteuttaja, joka on peräisin luonnollisista kasviöljyistä. Glyseriinillä on runsaasti vettä ilmasta sitovia ominaisuuksia. Glyseriini auttaa ylläpitämään ihon kosteutta.
Glyceryl CaprylateGlyseryylikaprylaatti, oktaanihappoGlyseryylikaprylaatti toimii varsinaisen säilöntäaineen buustaajana, ihoa hoitavana emollienttina ja sillä on pinta-aktiivisia ominaisuuksia, joka tekee siitä hyvän emulgointiaineen. Yhdistettynä suolan kanssa, sillä on tuotetta paksuntava vaikutus. Ecosert-sertifikaatin omaava, mieto eikä ärsytä silmiä tai ihoa
Glyseryl OleateGlyseryylioleaattiGlyseryylioleaatti on emulgointiaine, jota valmistetaan erilaista kasviöljyistä ja käytetään O/W- eli öljy vedessä -emulsioiden stabiloinnissa. Se tuntuu kevyeltä iholla, ja tekee siitä tasaisen, pehmeän ja sileän.
Helianthus Annuus (Sunflower) Seed OilAuringonkukkaöljyAuringonkukkaöljy on erinomainen kantoöljy, jolla on ihoa rauhoittavia ominaisuuksia. Runsaan E-vitamiinipitoisuuden ansiosta se lisää antioksidanttista arvoa kosmeettisiin valmisteisiin.
Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit ExtractTyrnimarjauute, tyrninsiemenuuteTyrnimarjauute saadaan Hippophae rhamnoides -lajin tuoreista marjoista. Se sisältää runsaasti kasviantioksidantteja, E-vitamiinia ja provitamiini A:ta. Pehmentää ihosoluja ja edistää ihon uudistumista. Suojaa UV-säteiltä ja ehkäisee vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.
Hordeum Vulgare (Barley) ExtractOhrauuteOhrauute hoitaa kuivaa ja ärtynyttä ihoa. Kosteuttava ja rauhoittava ainesosa.
Humulus Lupulus (Hop) Cone Extract