Konjac-sieni, kaikille ihotyypeille sopiva tehopuhdistaja!

Konjac-sieni on täydellinen apuväline ihon lempeään puhdistukseen ja mikä parasta se sopii kaikille ihotyypeille! Konjac-sienet ovat luonnon omia puhdistustuotteita, sillä ne valmistetaan Aasiassa kasvavien Amorphophallus Konjac-kasvien juurikuidusta. Kasvikuitu on hellävaraista, joten sillä voi puhdistaa myös silmänympärysihon, kuten silmämeikin. Kasvojen lisäksi konjac-sientä voi hyödyntää myös vartalon, vaikkapa selän puhdistamiseen!
Konjac-sienet kuorivat ihon pinnalta kuolleen ihosolukon pois hellävaraisesti, ja näin ihosta tulee sienellä puhdistamisen jälkeen tasainen ja hehkeä. Jos ihollasi on paljon tukkeumia tai se rasvoittuu helposti, sieni auttaa pitämään ihohuokoset puhtaana ja näin ennaltaehkäisee epäpuhtauksien syntyä.

Kuinka valita oikea konjac-sieni?

Kaikki valikoimassamme olevat aidot ja alkuperäiset konjac-sienet ovat väri- ja lisäaineettomia ja ne sopivat vegaaneille. Konjac-sienet on niin sanotusti ”värikoodattu” ja eri väriset sienet ovat tarkoitettu erilaisille ihotyypeille. Esimerkiksi harmaa sieni sisältää epäpuhtaalle iholle sopivaa hiiltä, kun taas vihreissä sienissä on herkkää ihoa hoitavaa vihreää teetä tai aloe veraa.

Konjac-sienen käytön abc

Konjac-sieni on monikäyttöinen ja sitä voi käyttää monin eritavoin, joko yhtä aikaa puhdistustuotteen kanssa tai yksistään viimeistelemään ihonpuhdistus rutiini. Konjac-sieni on kuivana kivikova, mutta lämpimässä vedessä se turpoaa ja pehmenee käyttövalmiiksi nopeasti. Kastelun jälkeen puristele ylimääräiset vedet pois sienestä. Voit puhdistaa ihon pelkällä Konjac-sienellä tai lisätä siihen muutaman pisaran puhdistustuotetta. Hiero ihoa sienellä kevyin pyörivin liikkein. Lopuksi huuhtele iho huolellisesti.
Aamuihin ja meikittömiin päiviin riittää monesti kasvojen pesu haalealla vedellä. Voit viimeistellä puhdistuksen konjac-sienellä, pyörittelemällä kasvot puhtaiksi pelkän veden ja sienen kanssa. Jos tykkäät pestä kasvot normaalisti ensin puhdistustuotteella, voit yhdistää tähän lopuksi ns. kaksoispuhdistuksen, jolloin käyt kasvot vielä kertaalleen läpi konjac-sienen avulla.

Puhdistusbalsami ja konjac-sieni

Jos käytössäsi on puhdistusbalsami, lisää puhdistustuote kuiville kasvoille ja hiero tuotetta niin pitkään kasvoilla, että kaikki meikki on sulanut. Tämä siis ennen veden lisäämistä. Kastele sieni, niin että se turpoaa muotoonsa. Lähde pyyhkimään kasvoja kostean sienen avulla ja näin myös puhdistusbalmi emulgoituu maitomaiseksi iholla. Voit huuhdella sientä pyyhkimisen välissä, kun siihen on kertynyt likaa kasvoilta. Kun sieneen ei enää kerry likaa huuhteluiden välissä, puhdista sieni ja ripusta se kuivumaan.

Konjac-sienen puhdistus

Kasvojen puhdistuksen jälkeen sientä pestään niin kauan, kunnes sen pesuvedestä tulee kirkasta. Paina ylimääräinen vesi pois sienestä, mutta älä väännä sientä. Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan. Älä laita kosteaa sientä pussiin tai suljettuun rasiaan. Tällä tavoin pidennät tuotteen käyttöikää.

Konjac-sienet ovat koostumukseltaan täysin luonnollisia eivätkä ne näin ollen sisällä lainkaan synteettisiä ainesosia tai haitallisia säilöntäaineita. Tämä tarkoittaa, että konjac-sieni ei ole antibakteerinen, eli sen puhtaanapito on erityisen tärkeää.

Miten usein konjac-sieni tulee uusia

Nyrkkisääntö on se, että konjac-sieni tulisi vaihtaa noin 60 päivän välein, mikäli sieni on lähes päivittäisessä käytössä. Konjac-sienet ovat täysin biohajoavia eli voit heittää vanhan sienen biojätteisiin!

VINKKI! Kesähelteillä sienen käyttöikää voi lisätä säilyttämällä sitä jääkaapissa. Viileä konjac-sieni tuntuu ihanan virkistävältä iholla!
Löydä oma konjac-sienesi valikoimastamme!

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!