Valikoimastamme löydät ainoastaan laadukkaita tarkoin valittuja balsameita. Laadukkaat balsamit ovat todellista ihon superfoodia ja täyttä tavaraa, joten ne ovat erityisen riittoisia. Sen lisäksi että ne estävät kosteutta haihtumasta iholta ja tätä myötä ihoa kuivumasta, öljyt myös hoitavat ihoa monipuolisesti. Balsamit ovat vedettömiä kasvovoiteita, joten laadukkaat balsamit ovat mahdollista valmistaa niin, että ne eivät sisällä säilöntäaineita.

Kasvoille tarkoitetut öljyt ja balsamit ovat loistava tapa ruokkia ”rasvaköyhää” ihoa. Kasvoöljyn tai balsamin avulla voidaan tukea kuivan ihon toimintaa tai puolestaan hoivata öljyistä ihoa. Kun rasvoittuvaa ihoa alkaa hoitaa öljyillä, saattaa ihon oma talituotanto alkaa rauhoittua, sillä iho kokee, ettei sen tarvitse itse yrittää tuottaa talia kosteuttaakseen ihoa, koska kosteutusta tulee ulkoapäin. Kuiva sekä ikääntyvä iho suorastaan nauttivat laadukkaista öljyistä ja balsameista, koska nämä ihotyypit ovat tyypillisesti rasvaköyhiä. Balsamit ovat erittäin hyödyllisiä talvisaikaan kylmällä ja kuivalla säällä sekä kesällä, jolloin aurinko saattaa kuivattaa ihosi.

Miten valita balsami?

Jotta löytäisit itsellesi parhaan balsami, mieti ihosi tarpeita. Toiselle riittää kosteutta sitova öljy, toinen kaipaa ravitsevaa seosta. Voit kysyä neuvoa balsamin valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Kosmetologin vinkki!

Kasvoöljy ja balsami laitetaan iholle useimmiten viimeisenä, koska se on kaikista raskain tuote. Kasvoöljyn voi laittaa suoraan kasvoveden jälkeen tai laittaa väliin kosteusvoiteen. Ihon tulee aina olla hieman kasvovedestä kostea, kun siihen lisää voiteen ja/tai öljyn, koska näin öljy imeytyy paremmin. Lisäksi öljy kannattaa lopuksi myös painella ihoon. Kasvoöljyjä voi käyttää joko yksinään kasvovoiteen asemesta tai voiteen lisänä esimerkiksi sekoittamalla öljyä voiteen joukkoon.

Tuotteet