Silmänympärysiho on hyvin poikkeavaa verraten muun kehon ihoon; silmien lihaksisto on heikkoa, iho on ohuempaa kuin muualla ihossa, eikä siinä ole juurikaan talirauhasia. Silmänympärysalueen iho on erityisen herkkä ja ohut, joten se vaatii hellävaraista hoitoa juuri tälle alueelle tarkoitetulla, kosteuttavalla voiteella.

Löydät monipuolisesta tuotevalikoimastamme paljon erilaisia silmänympärysten ihoa hoitavia tuotteita, joiden avulla paitsi kosteutat ihoa sekä ennaltaehkäiset juonteiden ja väsymyksen merkkien muodostumista, myös helpotat akuutteja hätätilanteita.

Silmänympärysihoa suositellaankin hoidettavan tälle herkälle ihoalueelle suunnitelluilla tuotteilla viimeistään siitä päivästä lähtien, kun alat käyttää silmämeikkiä. Kuten muissakin kauneudenhoitorutiineissa, myös tässä ennaltaehkäisevä hoito on kaikkein tehokkainta.

Miten valita oikein silmänympärysvoide?

Oikealla hoidolla voit ehkäistä väsymyksen ja ikääntymisen merkkejä, mutta parhaan tuloksen saamiseksi silmänympärystuotteita tulee vaihdella ihon kunnon ja iän mukaan.

Voit kysyä neuvoa silmänympärysvoiteen valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat silmänympärystuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Kosmetologin vinkki!

Silmänympärysvoidetta voi tarpeen mukaan käyttää myös huulien hoitoon, etenkin hidastamaan ryppyjen muodostumista huulien ympärille.

Tuotteet