Kasvovesi, hoitoneste, hoitovesi, toner… Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Laadukas kasvovesi, joka sisältää aidosti ihoa ravitsevia raaka-aineita on oikeaoppisen ihonhoidon ja kosteutuksen kulmakivi. Kasvovesi tuo iholle vesikosteutta ja se myös auttaa muita tuotteita imeytymään paremmin ihoon. Laadukas kasvovesi sisältää ihoa helliviä raaka-aineita. Olemme ottaneet valikoimiin ainoastaan tuotteet, jotka aidosti hoitavat ihoasi. Kasvovesien vaikutus voi olla esimerkiksi kosteuttava, rauhoittava, ihon kiiltävyyttä poistava tai huokosia supistava. Löydät meiltä kasvovesiä moneen eri ihon tarpeeseen: epäpuhtauksiin, kuivuuteen, punoituksen rauhoittamiseen ja ihon tasapainotukseen.

Miten valita oikea kasvovesi?

Kuten puhdistustuotteenkin kanssa, valitse omalle ihotyypillesi sopiva kasvovesi, joka voi hoitaa ihosi ongelma-alueita parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Saatat tarvita tuotetta talinerityksen tasapainottamiseen, ihosi kosteustasapainon täydentämiseen, stimuloimaan ihosolujesi uusiutumista kuorivalla vaikutuksella tai rauhoittamaan punoitusta ja ihoärsytystä hellävaraisella kasvovedellä.

Voit myös kysyä neuvoa kasvoveden valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia. Mikäli tiedät jo oman ihotyyppisi, olemme valinneet ihotyypillesi tai iho-ongelmaasi sopivat tuotteet ihonhoito-opas välilehden alle.

Miten käyttää kasvovettä oikein?

Suihkuta kasvovettä kasvoille aamuin illoin puhtaalle iholle ja levitä päälle kosteutustuote, kun iho on vielä hieman kostea kasvovedestä, koska näin kosteus lukitaan iholle. Voit tarpeen tulleen suihkuttaa kasvovettä myös pitkin päivääkin.

Tuotteet