Kasvovesi, hoitoneste, hoitovesi, toner… Rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Laadukas kasvovesi, joka sisältää aidosti ihoa ravitsevia raaka-aineita on oikeaoppisen ihonhoidon ja kosteutuksen kulmakivi. Kasvovesi on toimii kosteutuksen ensimmäisenä vaiheena tuoden kasvoille vesikosteutta ja valmistelee ihon muita tuotteita varten. Näin ollen saat myös parhaimmat hyödyt muista käyttämistäsi tuotteista.

Kasvovesien vaikutus voi olla esimerkiksi kosteuttava, talituotantoa hillitsevä, tai rauhoittava. Löydät meiltä kasvovesiä moneen eri ihon tarpeeseen: epäpuhtauksiin, kuivuuteen, punoituksen rauhoittamiseen ja ihon tasapainotukseen.

Miten valita oikea kasvovesi?

Kuten puhdistustuotteenkin kanssa, valitse omalle ihotyypillesi sopiva kasvovesi, joka voi hoitaa ihosi ongelma-alueita parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Saatat tarvita kasvovettä talinerityksen hillitsemiseen, auttamaan ihosi kosteuttamisessa, aktivoimaan ihosolujesi uusiutumista tai rauhoittamaan punoitusta ja ihoärsytystä hellävaraisella kasvovedellä.

Voit myös kysyä kosmetologeiltamme neuvoa kasvoveden valintaan chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia.

Miten käyttää kasvovettä oikein?

Suihkuta kasvovettä kasvoille aamuin illoin puhtaalle iholle ja levitä päälle kosteutustuote, kun iho on vielä hieman kostea kasvovedestä, koska näin saat kosteuden lukittua iholle. Voit tarpeen tulleen suihkuttaa kasvovettä myös pitkin päivääkin raikastamaan lookkia!