Kauniin ja heleän ihon salaisuus voi olla geeneissä, mutta ihon säännöllisellä hoidolla on myös merkittävä rooli. Ihon huolellinen puhdistaminen on ihon hoidon tärkeimpiä kulmakiviä, joka kannattaa ottaa osaksi päivittäistä kauneudenhoitoa. Kaunis iho sisältää tarpeeksi vettä ja rasvaa. Kun ihon kosteustasapainoa ei häiriköi vahvoilla puhdistustuotteilla ja ihon toimintaa tuetaan oikeanlaisilla kosteuttavilla tuotteilla, niin matka kohti hyvää ihoa voi alkaa.

Ihon puhdistus ei tarkoita pelkästään meikin poistoa, vaan myös kaikkien muiden päivän aikana iholle kertyneiden epäpuhtauksien puhdistamista. Ihon pinnalle erittyy luonnostaan talia, hikeä ja hilseileviä ihosoluja, joiden lisäksi myös ilmansaasteet ja pöly täytyy poistaa, jotta iho voi toimia normaalisti. Iho tarvitsee siis puhdistusta, vaikkei sillä olisi meikkiä. Puhdistus valmistelee ihosi hoitorutiinin seuraaville tuotteille, jotta aktiiviset raaka-aineet voisivat imeytyä syvemmälle ihoon.

Haluaisitko tietää lisää juuri sinulle sopivista tuotteista? Voit kysyä neuvoa chatistä tai lähettämällä meille sähköpostia.

Moni käyttää kasvojen puhdistuksessa turhan voimakkaita tuotteita. Saavutat parempia tuloksia, kun valitset omalle ihotyypille sopivan ja riittävän hellävaraisen puhdistustuotteen. Oikeanlainen tuote on sopi