Vauvatukkaa ja seikkailuja!

Vuosi on vaihtunut ja tammikuukin alkaa olla taputeltu. Lupasin tänä vuonna itselleni levätä edes vähän enemmän, sillä tällainen elohiiren elämä valitettavasti näkyy myös naamasta. Stressi, liian vähä uni ja liian vähäinen veden juonti näkyy nimittäin heti ulospäin.

Olen nyt lomalla viikon. En ole yli vuoteen lomaillut ja heti, kun ymmärsin, että viikon ajan saan vain olla ja möllöttää, niin stressi laukesi – mites muuten kuin flunssana. Onneksi kuumetaudilta vältyttiin ja kävin juuri karistamassa viimeisetkin flunssapöpöt avantoon. Kävin loman alussa kokeilemassa latvalinnustusta Kuusamossa ja samalla reissulla kävin valloittamassa Riisitunturin. Pakko sanoa, että aivan mahtava kokemus ja elämys kumpikin tähän kohtaan. Kyllä Suomen luonto onkin vain kaunis ja mitä pohjoisemmaksi mennään, niin sen kauniimpi aina vain.

Kuitenkin kiinnitin huomion heti yhteen asiaan ottamissani kuvissa. Näissä nimittäin näkyy heti nuo kolme asiaa, mitkä aiemmin mainitsin: stressi, unen puute ja liian vähäinen sisäinen kosteutus. Silmien alla oli lähes jokaisessa kuvassa aivan valtavat juonteet! Näytin jotenkin tosi väsyneelle jokaisessa kuvassa, vaikka oikeasti olin valtavan onnellinen. Kauneus on siis myös sisäisesti itsestään huolehtimista.

Luonnostaan iloinen Terhi kertoo kuulumisiaan

Otin näiden kuvien myötä myös oikein tehostetusti ja reippaammin asiakseni hoitaa silmän ympärysten ihoa silmänympärysvoiteella sekä extra-annokset myös kasvovettä. Nyt loman loppua kohti silmäpussit ovat alkaneet onneksi hälvetä. Olen myös muistanut juoda enemmän vettä… 😊 Huomaan, että ihoa saakin nyt kosteuttaa vieläkin tehostetummin. Vaikka näillä korkeuksilla on aika leuto talvi, niin huomaan silti, että kasvojen iho kuivuu nopeasti. Poskiin on palannut punaista näppyä, jonka vuoksi tulemme päivittämään Lapin Kauneuspilkun kosmetologin kanssa tuotteitani kevättalvelle. Tuotteita on hyvä päivittää vähintään vuodenaikojen mukaan talvella iholla on käytössä ns. rasvaisemmat tuotteet kuin kesällä. Keväällä taas lisääntyvältä auringonvalolta pitää suojautua aurinkovoiteella. Näistä tuotteista lupaan kertoa seuraavassa blogissani!

Yksi tuote on erityisesti ilahduttanut minua usealla eri alueella! Nimittäin olen huomannut, että kollageenijauheen päivittäinen nauttiminen on paitsi vähentänyt ihon juonteita, niin parantanut hiusteni laatua. Lisäksi, minulle on alkanut kasvaa vauhdilla uutta hiusta! Pääni onkin täynnä sellaista ”vauvatukkaa”, kun uutta hiusta pukkaa. Eikä asia ole vain yksin oma havaintoni, vaan olen saanut tästä useita huomautuksia! Pakko sanoa, että tämä jos mikä erityisesti ilahduttaa, koska olen aina omannut hyvinkin perussuomalaisen ”hiirenhännän” kunnon leijonan harjan sijaan. Nyt sen sijaan näyttääkin jo sille, että päässä on muutakin, kuin vain ohut luiru hiusta!

Tästä kollageenijauheesta en kyllä hevillä luovu. Muutenkin purkit ja putelit alkavat kyllä käydä vähiin. Olen ennen tätä ”kuivuuskautta” käytellyt tuotteita melko säästeliäästi, mutta niin, että ne auttavat ja toimivat. Pakko sanoa, että ovat kyllä olleet tosi riittoisia joka ikinen. Aloitin näiden tuotteiden käyttämisen marraskuun alussa ja nyt eletään jo tammikuun loppua, eikä mikään purkeista ole vielä täysin tyhjä! Sekin on ollut itselleni positiivinen yllätys.

Nyt jatkan lomailua vielä pari päivää, on ollut ihania ulkoilukelejä, vaikka talvi ei varsinaisesti oikein talvelta olekaan tuntunut täällä Pohjanmaalla. Valoa ja aurinkoa jokaiselle, muistakaa huolehtia itsestänne ja ihostanne!

-Terhi

Terhin ihonhoitorutiini päivitettiin marraskuussa ja pääset lukemaan Terhin ensimmäisen postauksen TÄSTÄ.

Myös sinulla on mahdollisuus boostata omaa ihonhoitorutiiniasi, tarjoamme täydellistä, yksilöityä ihonhoitorutiinia myös sinulle ihonhoitorutiinin analyysin avulla asuipa sitten missä päin tahansa. Siinä käymme läpi nykyisen ihonhoitorutiinisi, tarkistamme käyttämäsi tuotteet ja varmistamme käyvätkö ne ihollesi ja vastaavatko ne nykyistä tarvettasi. Mikäli rutiinisi ei ole täydellinen tai sitä ei ole ollenkaan, hiomme sen kanssasi täydelliseksi, josta saat paljon apua jatkoa ajatellen ja näin ollen vältät myös hutiostokset tulevaisuudessa.

Tilaa yksilöllinen ihonhoitorutiinin analyysi TÄSTÄ!

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!