Kirjoittaja Terhi, @luonnostaan_iloinen

Olen jo rehellisesti kolmenkymmenen ikävuoden ylittänyt perheenäiti, vuorotyöläinen sekä aktiivinen luonnossa liikkuja/metsästäjä. Olet ehkä seurannutkin minua instagramin puolella, jossa jaan luontoelämääni tilillä @luonnostaan_iloinen. Lapin kauneuspilkku haastoi minut mukaan yhteistyöprojektiin, jossa koko ihonhoitorutiinini päivitetään, kerron aina välillä kuulumisia heidän blogiinsa.

Voisinpa sanoa, etten ole koskaan kipuillut ihoni ja sen muutosten kanssa. Kuljetut kilometrit ja valvotut yöt näkyvät kyllä kasvoillani. Heti aluksi joudun tunnustamaan, että en ole oikein koskaan osannut helliä ja vaalia ihoani, saati hoitaa sitä oikein. Yritystä on kyllä ollut – ainakin ajatuksen tasolla. Ihonhoitorutiinit ovat vain kohdallani kaatuneet aina milloin mihinkin tekosyyhyn: koska ei ole aikaa, koska ei rahaa ja koska se vaan unohtuu kuitenkin… Ihonhoitorutiinini olivatkin sitten muodostuneet hyvinkin yksinkertaiseksi mantraksi palasaippualla pesun ja jonkinlaisen kosteusvoiteen naaman hieronnan kanssa.

En siis voi sanoa, ettenkö ollut heti varsin innoissani, kun Lapin kauneuspilkku otti minuun yhteyttä ja tarjosi mahdollisuutta korjata tämä epäkohta elämässäni. Ensinnäkin, haluan todella nähdä voinko päästä näistä itseäni ärsyttävistä pienistä näppylöistä poskillani eroon. Oikeasti – välillä olo on, kuin teinivuodet olisivat tulleet ryminällä takaisin.. Toiseksi pidin Lapin kauneuspilkun arvoista sekä suoraselkäisyydestä. Aitous, rehellisyys ja luonnon läheisyys yhdistää meitä. Ja todellakin ensimmäinen ajatukseni oli, että nyt minäkin saan oikeasti hyvän boostin ja syyn alkaa oikeasti tekemään tälle ihoasialle jotain.

Tässä hieman au naturel-kuvia ihostani nyt projektin alkaessa:

lähikuva naisesta
lähikuva naisesta

Kuten näkyy, poskillani on tuollaista pientä punaista näppyä ja silmien alla on jo melkoiset pussit. Sain Lapin Kauneuspilkulta täydellisen esityksen siitä, mitä tuotteita he ovat iholleni valinneet sen perusteella mitä olen siitä kertonut sekä laittanut heillekin kuvia. Tuotteista oli kerrottu varsin selkosuomella ja jopa minä ymmärsin asian helposti. Lisäksi minulle oli tehty valmiit ihonhoitorutiinit aamulle ja illalle, sekä satunnaisiin kasvonaamiohetkiin. Tämän helpommaksi ei oikeastaan varmasti tätä asiaa voisi kukaan tehdä! Jopa meikä menninkäinen osasi ja ymmärsi luetun.

Tuotteet ovat saapuneet minulle juuri ja olenkin jo pari ensimmäistä päivää tiukasti noudattanut minulle annettuja ohjeita. Osa noista purkeista on niin valtavan kauniita, että nehän menee aivan sisustuselementeistä! Lisäksi etenkin kasvojenpuhdistus-öljy tuoksuu aivan taivaallisen hyvälle! Olin myös innoissani, että pakettiin kuului myös kollageeni-jauhe, sillä olen sen käyttöä vakaasti miettinyt jo aiemmin. En vain ole saanut aikaiseksi hankkia…

Nyt sitten jatketaan tiukasti rutiinin parissa ja katsotaan miten iho alkaa reagoida! Kerron kuulumisia myöhemmin taas.

Terhin kuulumisia pääset seuraamaan tulevissa blogeissa, sekä sosiaalisten kanaviemme kautta @lapinkauneuspilkku, pysythän kuulolla!

Myös sinulla on mahdollisuus boostata omaa ihonhoitorutiiniasi, tarjoamme täydellistä, yksilöityä ihonhoitorutiinia myös sinulle ihonhoitorutiinin analyysin avulla asuipa sitten missä päin tahansa. Siinä käymme läpi nykyisen ihonhoitorutiinisi, tarkistamme käyttämäsi tuotteet ja varmistamme käyvätkö ne ihollesi ja vastaavatko ne nykyistä tarvettasi. Mikäli rutiinisi ei ole täydellinen tai sitä ei ole ollenkaan, hiomme sen kanssasi täydelliseksi, josta saat paljon apua jatkoa ajatellen ja näin ollen vältät myös hutiostokset tulevaisuudessa. Tilaa yksilöllinen ihonhoitorutiinin analyysi TÄSTÄ!

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!