Ihonhoitorutiinin analyysi

69,00 

Miten ostat kosmetiikkaa? Hoidatko ihoasi sille kuuluvilla tuotteilla? Onko ihollasi alkanut näkymään iho-ongelmia, jotka eivät ole lähteäkseen. Onko peilistä alkanut katselemaan väsyneempi henkilö, joka kaipaisi pientä boostausta ihonhoitoon?

Kuvaus

Älä jää yksin iho-ongelmien kanssa, vaan varaa aika kosmetologillemme ihonhoitorutiinin päivitykseen. Konsultaatiossa käymme läpi nykyisen ihonhoitorutiinisi, tarkistamme käyttämäsi tuotteet ja varmistamme käyvätkö ne ihollesi ja vastaavatko ne nykyistä tarvettasi. Mikäli rutiinisi ei ole täydellinen tai sitä ei ole ollenkaan, hiomme sen kanssasi täydelliseksi, josta saat paljon apua jatkoa ajatellen ja näin ollen vältät myös hutiostokset tulevaisuudessa.

  • Oletko hoitanut vuosia ihoasi samoilla tuotteilla? Vai kenties oletko huomannut, että ihosi kaipaa erilaista hoitoa.
  • Räätälöimme käyttöösi henkilökohtaisen ihonhoitorutiinin. Ihonhoito ei ole vaikeaa, kun siihen on oikeat tuotteet ja käytät niitä oikein. Lisäksi kosmetologimme tarkastavat:
  • Että käyttämäsi tuotteet vastaavat ihosi tarpeita.
  • Huolehdimme, että tuotteissa on sitä mitä luvataan (tarkistamme raaka-aineet), sekä käyttämistäsi ja ehdottamistamme tuotteista.
  • Vältät jatkossa hutiostokset (säästät rahaa).
  • Luomme käyttöösi helpon tavan hoitaa ihoasi – laadukkaasti.

Tilauksesta arvioitu toimitusaika on noin 7 työpäivää siitä, kun olet palauttanut meille ennakkotietolomakkeen. Täytäthän ennakkotietolomakkeen huolellisesti, sillä sitä kattavamman analyysin pystymme sinulle antamaan.

VOIT MYÖS VARATA MEILLE AJAN HENKILÖKOHTAISEEN TAPAAMISEEN

Varaa aika puhelimitse 040 50 99100, tai chatin kautta. Tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@lapinkauneuspilkku.fi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ihonhoitorutiinin analyysi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *