Mitä mineraalimeikkipuuterit ovat?

Mineraalimeikkipuuteri sisältävät runsaasti väripigmenttiä ja ne sopivat poikkeuksetta kaikille ihotyypeille. Ne sulautuvat ihoon täydellisesti ja niiden avulla luot hyvin helposti ja nopeasti kauniin meikkipohjan. Kestoltaan nämä ovat huippuluokkaa ja erityisesti kesän suosikkeja sillä ne kestävät hyvin kuumuutta ja hikoilua ja tuntuvat niin kevyeltä, että ovat kuin osa ihoa. Lily Lolon mineraalimeikkipuutereissa on myös mukana aurinkosuoja, joka on näin kesällä ihan mahtava juttu! Monta kärpästä yhdellä tuotteella!

Mineraalipuuterit eivät tuki ihohuokosia ja ovat siksi yleensä sopivia herkällekin iholle. Mineraalimeikkipuuterit ovat helppoja ja vaivattomia käyttää, niiden kanssa aloittelijankin on helppo saada hyvännäköinen meikkipohja. Mikä parasta mineraalimeikki pysyy iholla hyvin koko päivän! Iho voi kevyen ehostuksen avulla paremmin sillä ne sopivat aivan kaikille, kunhan vaan oppii tuotteen levittämisen salat.

Monelle mineraalimeikkipuuterista on tullutkin helpoin, nopein ja luotettavin meikkipohja!

Miten mineraalipuuteria käytetään?

Jotta saat mineraalipuuterista parhaat hyödyt irti, nappaa seuraavat kikat haltuun:

  • MUISTA KOSTEUTUS – Minkä tahansa meikkituotteen alle, ihon kosteutus on avain osassa. Painele kosteusvoide iholle, odota hetki ja kun iho on vielä ihanan pehmoinen kosteusvoiteesta aloita meikkipuuterin levitys.

  • SATSAA SIVELTIMEEN – Täydellisen lopputuloksen saamiseen tarvitset kunnon työvälineen. Lily Lolon kabuki on tarpeeksi tiheä millä tuotteen levitys iholle on helppoa! Kabukin avulla tuotetta saa annosteltua sopivasti, eikä meikki pakkaudu samaan kohtaan. Yllättävän pieni määrä riittää tasoittamaan kasvot.

  • LEVITYSTEKNIIKKA – Mineraalimeikkipuuteri täytyy työstää ja pyöritellä ihoon kunnolla, jotta se sulautuu ihon omien rasvojen kanssa eikä näytä puuteriselta. Joillain ihotyypeillä voi mennä myös pari minuuttia ennen kuin meikkipohja näyttää kivalta.

Mineraalimeikkipuuterin avulla meikkipohjan teko on helppoa!

Iho ennen meikkipohjaa ja kasvot mineraalimeikkipohjan jälkeen. Sävy Katariinan iholla Lily Lolon Warm Peach. Ihon sävy tasoittuu, pienet punoitukset peittyvät ja iho näyttää terveeltä ja tasaiselta, mutta samalla käytännössä meikittömältä. Huokosetkin näkyvät – vaikkakin kevyesti blurrautuvat, mikä tekee pinnasta niin kauniin luonnollisen näköisen.

Miksi valita Lily Lolon mineraalimeikkipohja?

Lily Lolon inci-luettelo on tämänkin tuotteen kohdalla ihastuttavan lyhyt, joten se sopii mainiosti myös herkälle hipiälle.
Tuotteen raaka-aine luettelo: Mica, Zinc Oxide [+/- CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide)].

Mineraalipuuterissa on käytetty titaanidioksidia, micaa, erilaisia rautaoksideja sekä sinkkioksidia. Titaanidioksidi tuo pääasiallisen peittävyyden, kiillemineraali mica tuo sekin peittävyyttä ja sillä voidaan luoda kuultoefektejä, rautaoksidit tuovat sävyn ja sinkkioksidilla on mm ihoa tasapainottava sekä UV-suojaa tuova vaikutus. Tuotteen partikkelikoko on jauhettu erittäin pieneksi, joten se levittäytyy kauniisti iholle.

  • Lily Lolon mineraalipuuteri ei sisällä mitään ihoa tukkivaa: ei ainuttakaan kalvonmuodostajaa eikä edes talkkia, joka voi kuivattaa.
  • Puuteri sisältää SPF15 luonnollisen aurinkosuojan, joka on aivan mahtava lisäominaisuus täydelliselle meikkipohjalle. Halutessasi voit levittää mineraalimeikkipuuterin myös aurinkovoiteen päälle sillä, siinä missä nestemäinen meikkivoide voi sotkea aurinkovoiteen iholle muodostaman suojafiltterikerroksen, mineraalimeikkipuuteri ei tee sitä.

  • Mineraalipuuteri asettuu iholle ohuemmin ja tasaisemmin kuin ns. tavallinen puuteri tai meikkipuuteri ja tekee ihosta todella luonnollisen, sulautuen iholle.

  • Mineraalimeikkipohja on superhelppo levittää; se ei vaadi yhtä tarkkaa levittelyä ja häivytystä kuin nestemäinen meikkipohja eikä jätä rajoja tai viiruja. Voit levittää tuotteen jopa ilman peiliä!
  • Mineraalimeikkipohja on erittäin kestävä ja pysyy tyypillisesti koko päivän vaatimatta korjailua.
  • Yksinkertaisesti: voit luottaa mineraalimeikkipohjaan. Kun laitat sen aamulla, voit luottaa siihen että se pysyy koko päivän.

Lily Lolon mineraalimeikkipuuterit

Älä jää yksin ongelmiesi kanssa!

Tuntuuko ihonhoito tuskastuttavalta tai oikeiden purkkien löytäminen on sinulle haastavaa. Ei hätää! Me olemme täällä sinua varten. Voit kysyä apua meiltä chatin kautta tai lähettämällä meille sähköpostia.

Haluatko asioida meillä paikan päällä?

Myymälämme yhteydestä löydät hoitolan. Voit varata suoraan ajan kasvohoitoon tai tulla myymäläämme shoppailemaan tuotteita. Osaava henkilökuntamme tarjoaa sinulle henkilökohtaista palvelua.

Liity mukaan uutiskirjeen tilaajiin! Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!