Hei sinä ihana! Tervetuloa asiakaspalveluumme!

Täältä saat apua kaikessa oikeiden tuotteiden valinnasta aina tilauksesi jäljittämiseen ja palauttamiseen saakka.

Haluamme, että sinä voit huoletta nauttia ihostasi ja että sen hoitaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa. Meillä ihonhoito on helppoa, yksinkertaista ja tuloksekasta. Valikoimamme tuotteet käyvät läpi tiukan seulan, jotta ne pääsevät meille myyntiin, joten voit varmistua siitä, että valikoimassamme on vain aidosti ihoa hoitavia tuotteita.

Kaikki Lapin Kauneuspilkun asiakaspalvelijat ovat koulutettuja kosmetologeja, ja myymämme tuotteet ovat kosmetologien suosittelemia. Tavoitteenamme on antaa sinulle asiakkaanamme parasta mahdollista neuvontaa ihonhoitotuotteiden valinnassa.

Lapin Kauneuspilkku

myymälä / hoitola

Marinkuja 3 (2 krs.), 99100 Kittilä
040-5099100
info@lapinkauneuspilkku.fi
Avoinna sopimuksen mukaan

Varaa aikasi hoitolaan

Yhteydenotot

Haluatko apua tuotteiden valintaan? Olemme täällä auttaaksemme sinua, joten otathan meihin yhteyttä! Tavoitat kosmetologimme puhelimitse, sähköpostilla ja chatissa – mikä vain sopii sinulle parhaiten!

Lue lisää

Ostot ja maksut

Mitä sinun tulisi tietää, kun teet ostoksia meillä?
Kun olet tehnyt tilauksen, tilausvahvistus lähetetään tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilauksesi käsitellään 24 tunnin kuluessa. Saat uuden sähköpostiviestin, kun tilauksesi on lähetetty.

Lue lisää

Tietoa toimituksesta

Tilauksesi käsitellään normaalisti 24 tunnin sisällä, ja lähetetään sitten valitsemasi toimitustavan seuraavassa noudossa. Kiireisinä aikoina ja juhlapyhinä kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi, että toimitus voi kestää hieman tavallista kauemmin.

Lue lisää

Peruutukset ja palautukset

Vastaanotettuasi tilauksesi, tarkista aina, että lähetyksesi on vahingoittumaton. Vahinkojen, virheellisten tai puuttuvien tuotteiden tapauksessa, ota yhteyttä osoitteeseen: info@lapinkauneuspilkku.fi.
Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien.

Lue lisää