Puhdistusmaito on koostumukseltaan voidemaista ja se on iholle hellävaraisin puhdistustuote. Ihon oikeaoppista puhdistusta ei kannata tehdä liian pesevillä tuotteilla, jotta ihon normaali kosteustasapaino ei häiriinny. Siksi suosittelemme useimmiten puhdistustuotteiksi joko puhdistusmaitoa tai -voidetta. Maitomaiset puhdistustuotteet ovat myös todella riittoisia.

Kenelle puhdistusmaito ja puhdistusvoide sopivat?

Puhdistusmaidot ja -voiteet soveltuvat päivittäiseen käyttöön niin kuivalle kuin rasvoittuvallekin iholle, mutta erityisesti kuivalle ja herkälle iholle. Niin ikään erilaisten iho-ongelmien kanssa painivat hyötyvät puhdistusmaitojen ja -voiteiden hellävaraisesta pesevyydestä. Valikoimastamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja niin herkälle, ikääntyvälle kuin kirkastusta kaipaavalle iholle.

Puhdistusmaidolla voi olla toisinaan haastavaa poistaa kasvoilta meikit yhdellä pesua, mikäli kaipaat perusteellisempaa puhdistusta, voit käyttää puhdistusmaitoa tai -voidetta kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena, ja aloittaa ihon puhdistuksen puhdistusöljyllä tai -balsamilla.

Tuotteet