Urang on hienostunut, korealainen luonnonkosmetiikkalaatuinen ihonhoitosarja, jossa perinteiseen korealaiseen ihonhoitorutiiniin yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla korkealaatuiset raaka-aineet ja aromaterapia. Tuotteiden raaka-aineina paistattelevat puhtaat, luomulaatuiset kasviöljyt- ja uutteet, hennot kukkaisvedet ja eteeriset öljyt, jotka hellivät Urang-sarjan ylelliseltä tuntuvissa tuotteissa myös hyvin herkkää ihoa. Ihanat tuoksut ja valloittavat koostumukset viimeistelevät tämän K-Beautyn helmen!

Urang-luonnonkosmetiikkasarjan perustaja, Jina Lee, on äiti ja aromaterapeutti. Hänen intohimoinen suhteensa luomuraaka-aineista valmistettuun luonnonkosmetiikkaan roihahti täyteen liekkiinsä Jinan odottaessa ensimmäistä lastaan. Perinteinen kosmetiikka ei sopinut atooppiselle, allergisoitumiseen taipuvaiselle iholleen, joten hän halusi löytää terveellisimpiä vaihtoehtoja itselleen ja perheelleen. Tämä korealainen ihonhoitosarja, on aivan erityisesti suunniteltu herkän ihon moninaisiin tarpeisiin: tuotteiden turvallisuus, laatu ja tinkimättömyys edellä.

Korealaiset kauneudenhoitosarjat tunnetaan monivaiheisista rutiineistaan, joissa kerrostetaan jopa kymmentä eri tuotetta, mutta Urangin filosofia on aivan erilainen, sillä se hurmaa yksinkertaisuudellaan ja sen vuoksi Urangia ei voi pitää millään tapaa tyypillisenä K-Beauty-sarjana. Urangin less is more ja mix & match -lähestymistapa ihonhoitoon on virkistävän erilainen, mutta samalla voi ajatella, että he ovat olleet aikaansa edellä. Sillä perässä on tullut valtavasti merkkejä, jotka kannustavat myös minimalistiseen ihonhoitoon.

Urangin tuotteet ovat viime vuodesta saakka käyneet läpi luonnonkosmetiikan sertifiointiprosessia, ja suurella osalla tuotteista on nyt Cosmos Organic – tai Cosmos Natural -sertifikaatti. Kaikkien tuotteiden luonnollisuusaste on 100%.

Tuotteet