Nordiq Nutrition tuotteet ovat yhdistelmä puhdasta ravintoa, sekä mahdollisimman luonnollisia ja bioaktiivisia muotoa olevia vitamiinejä ja kasvisyhdisteitä.

Tuotesuunnittelu perustuu kehon omia, luontaisia toimintoja aktivoiville hormeettisille kasviravinteille, Jokainen tuote sisältää tarkkaan valitun, uniikin ja tasapainotetun kasvisekoituksen.

Nordiq Nutritionin ravintolisät on valmistettu ihmisten hyvinvointi edellä. Saat niistä kaiken tarvittavan ilman turhaa höttöä. Tuotteet ovat vegaanisia, lisä- ja täyteaineettomia, sokerittomia ja makeuttamattomia. Ne eivät myöskään sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

MIKÄ TEKEE TUOTTEISTA ERITYISIÄ?

  • Luonnollinen – Tuotteiden rohdoskasvit on kasvatettu luonnonmukaisin menetelmin puhtaassa maaperässä.
  • Tuorepakastekuivattu – Tuorepakastekuivauksen avulla kasvin herkkä kemiallinen koostumus ja ravintoarvot säilyvät lähes tuoretta kasvia vastaavana.
  • Hormeettinen – Tuotteissa käytetään monipuolisesti kasveja ja yrttejä hormeettisen vaikutuksen luomiseksi. Hormeesilla tarkoitetaan sitä, että ulkoisilla ärsykkeillä eli stressitekijöillä voi pieninä annoksina olla terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Hyvänä esimerkkinä hormeesista on myös saunan jälkeinen vilvoittelu pakkasessa tai avannossa pulahtaminen.
  • Synergistinen – Huolella valittujen raaka-aineiden yhteisvaikutus kehossa on tasapainottava ja synerginen.
  • Vegaaninen – Kaikki NORDIQ Nutrition -tuotteet sopivat kasvissyöjille ja vegaaneille.
    Lisäaineeton
  • NORDIQ Nutrition -tuotteet eivät sisällä lainkaan lisä- tai täyteaineita.

LISÄAINEETON, VEGAANINEN, EKOLOGINEN

Voit luottaa siihen, että NORDIQ Nutritionilla kaikki ravintolisät ja urheiluravinteet ovat aina 100 % lisä- ja täyteaineettomia. Sen ansiosta kapseleissa on enemmän tilaa vaikuttaville aineille. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eivätkä ne sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai hiivaa.

Tuotteiden rohdoskasvit on kasvatettu luonnonmukaisin menetelmin puhtaassa maaperässä. Pakkauksissa käytettän helposti kierrätettäviä tuotepakkauksia, jotka voit myös halutessasi uusiokäyttää.