Lip Intimate Care on 100% luonnollinen intiimialueen tuotesarja, joka on kehitelty naiselta naisille! Sarja pursuaa hellävaraisia tuotteita intiimialueen hoitoon, jonka takana on ruotsalainen tuotekehittäjä Veronica Campbell. Tuotteet ovat suunniteltu täysin vulvamme mikrobiomia tasapainottamaan ja sarjasta löytyy öljyisten pesutuotteiden lisäksi monta muuta intiimialueen tuotetta.

Lääkärit ja gynekologit suosittelevat intiimialueelle öljypohjaista puhdistusainetta, joka ei häiritse ihon pH:ta tai kuivata herkkiä paikkoja – saippuaa tulisi siis ehdottomasti välttää! Puhdistusöljyt ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja valmistetaan vain puhtaista GMO-vapaista luomuöljyistä ilman synteettisiä, ärsyttäviä raaka-aineita. Öljy puhdistaa vulvan alueen hellävaraisesti ja jättää raikkaan tunteen sekä samalla hoivaa ja kosteuttaa herkkää ihoa ja limakalvoja. Puhdistusöljyä voi käyttää myös kokonaan ilman vettä (joka itsessäänkin on ihoa kuivattava aine!). Ihanan ravitseva öljy sopii myös karvanpoiston jälkeen rauhoittamaan ihoa ja ehkäisemään ihoärsytyksiä.

Lapin Kauneudenpilkun valikoimassa on ihanan tuoksuvien puhdistusöljyjen lisäksi merkin vesipohjainen liukuvoide, joka on sekin suunniteltu nimenomaan naisen hyvinvoinnin tueksi. pH-tasapainotettu luonnollinen ja vegaaninen liukuvoide suojaa herkkää ihoa ja ylläpitää emättimen tervettä mikrobiomia ja kosteustasapainoa – sitä voikin mainiosti käyttää liukuvoiteen lisäksi myös emättimen kosteusvoiteena.