Lip Intimate Care on 100% luonnollinen intiimialueen tuotesarja, joka on kehitelty naiselta naisille! Sarja sisältää hellävaraisia tuotteita intiimialueen hoitoon: vesipohjainen, intiimialueen mikrobiomia tukeva liukuvoide, lempeän vaniljan tuoksuinen pesu- ja hoitoöljy sekä ylellinen sheivausöljy – ja monta muuta upeaa tuotetta.

Ruotsalaisen Lip Intimate Care tuotesarjan perustajana ja tuotekehittäjänä toimii Veronica Campbell. Niin kuin tässäkin tapauksesa Veronica on ollut huolissaan tavanomaisen kosmetiikan vaikutuksista kehoon, hän halusi suunnitella tuotteita missä ei ole mitään ylimääräisiä kuormittavia kemikaaleja. Vuosien varrella hän on kerännyt laajan tietomäärän ja hänestä on tullut luonnonkosmetiikan asiantuntija. Hän on tuottanut useita luonnonkauneusreseptejä muille brändeille ja luonnonmukaisesta ihonhoidosta kiinnostuneena hän kaipasi naisten intiimialueille suunnattuja luonnollisia tuotteita, jotka tuovat rakkautta ja huolenpitoa meidän intiimimmille alueillemme. Näin syntyi  tuotesarja ja brändi, joka on tehty juhlimaan elämää, hänen tytärtään ja kaikkia upeita naisia maailmassa!

Lääkärit ja gynekologit suosittelevat intiimialueelle öljypohjaista puhdistusainetta, joka ei häiritse ihon pH:ta tai kuivata herkkiä paikkoja – saippuaa tulisi siis ehdottomasti välttää! Lip Intimate Care puhdistusöljyt ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja valmistetaan vain puhtaista GMO-vapaista luomuöljyistä ilman synteettisiä, ärsyttäviä raaka-aineita. Öljy puhdistaa vulvan alueen hellävaraisesti ja jättää raikkaan tunteen sekä samalla hoivaa ja kosteuttaa herkkää ihoa ja limakalvoja. Puhdistusöljyä voi käyttää myös kokonaan ilman vettä (joka itsessäänkin on ihoa kuivattava aine!). Ihanan ravitseva öljy sopii myös karvanpoiston jälkeen rauhoittamaan ihoa ja ehkäisemään ihoärsytyksiä.

Lapin Kauneudenpilkun valikoimassa on ihanan tuoksuvien puhdistusöljyjen lisäksi merkin vesipohjainen liukuvoide, joka on sekin suunniteltu nimenomaan naisen hyvinvoinnin tueksi. pH-tasapainotettu luonnollinen ja vegaaninen liukuvoide suojaa herkkää ihoa ja ylläpitää emättimen tervettä mikrobiomia ja kosteustasapainoa – sitä voikin mainiosti käyttää liukuvoiteen lisäksi myös emättimen kosteusvoiteena.