Oletko miettinyt mitä kasvojooga on? Lukaise Eliisan @el.luonnollisesti kertomus kasvojoogasta ja tule kokeilemaan kasvojoogaa Lapin kauneuspilkun tiloihin 13.2.2023!

Kasvojooga ei ole mikään uusi keksintö vaan ikiaikainen tapa huolehtia omasta hyvinvoinnista. Maailmalla kasvojooga on iso juttu ja tunteja on tarjolla ihan omilla kasvojoogalle omistautuneilla studioilla. Näyttelijöillä ja muilla julkkiksilla on omat Face PT:t kasvotreenejä suunnittelemassa.

Monelle kasvojoogasta tulee ensimmäisenä mieleen ikääntymistä vastaan taistelu. Minusta sileä ja hyvinvoiva iho on kasvojoogan bonusvaikutus. Kasvojooga tukee positiivista minäkuvaa. Kasvojooga koostuu hengitysharjoituksista, liikkeistä, hieronnasta, akupistekäsittelystä ja positiivisista affirmaatioista sekä kasvoteippauksesta. Kasvohieronta poistaa turvotusta tehostamalla nestekiertoa, sekä kirkastaa ihoa buustaamalla kollageenin tuotantoa ja verenkiertoa kasvojen alueella. Hieronta ja liikkeet yhdessä auttavat pääsemään irti haitallisista tavoista, kuten hampaiden kiristelystä ja otsan liiallisesta kurtistelusta. Ne aiheuttavat monelle fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä. Akupistekäsittelyllä voidaan nopeasti rentouttaa, vaikka silmiä työn lomassa. Positiiviset affirmaatiot piristävät mieltä ja auttavat meitä rakentamaan tervettä minäkuvaa.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa kasvojoogaa. Itse aloitin ‘kypsällä’ iällä eli nelikymppisenä ja nyt 54-vuotiaana olen tyytyväinen, että kasvojooga on päivittäinen rutiini aamuin ja illoin.