Luonnonkosmetiikkaa Lontoosta!

Nourish London on brittiläinen luonnonkosmetiikan sarja, joka yhdistää tieteen ja kasviperäisten uutteiden ja öljyjen tuntemuksen tehokkaaseen ihonhoitoon. Superfoodeja, peptidejä ja fermentointia pullollaan olevan tuotesarjan on kehittänyt Pauline Hili, joka on tutkinut kasviuutteiden vaikutusta ihon hyvinvointiin.
Sarjassa tiede kohtaa korkealaatuiset raaka-aineet.

Nourish London -tuotteilla on tiukka Soil Association -sertifiointi ja ne ovat myös Vegan- sekä Cruelty Free -sertifioituja. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta, joten tuotesarja on siis aitoa luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Tuotteet ovat saaneet myös monia palkintoja.

Tuotelinjat eri ihotyypeille!

Tuotteet on kehitetty huomioiden neljän erilaisen ihotyypin: kuivan, herkän, epäpuhtaan sekä ikääntyvän ihon vaatimukset. Tuotteet imeytyvät erittäin nopeasti, ovat myös herkälle ja kuivalle iholle sopivia ja tuotteiden luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on suuri.

Nourishin tuotelinjojen hoitorutiini koostuu vain neljästä tuotteesta: puhdistustuotteesta, kasvovedestä, kosteusvoiteesta sekä ihoa hoitavasta seerumista.

Nourishin valikoimasta löytyy myös “mustasarja”, joilla voit täydentää omaa ihonhoitorutiinia silmänympärysvoiteen ja muiden tehotuotteiden avulla. Mustasta linjasta löytyvät myös hoitavammat puhdistustuotteet Kale 3D sekä Skin Renew. Kale 3D on muun muassa erittäin tehokas “sotameikin” puhdistaja, ja sopii loistavasti myös miehille kasvojen puhdistukseen. Hauska yksityiskohta tuotteessa on sen väriä muuttava koostumus, jolloin tiedät käyneesi koko kasvot läpi.

Nourish London ei valmista erikseen yövoiteita, vaan yksi ja sama voide sopii aamuin illoin käytettäväksi. Jos voiteesta haluaa kuitenkin täyteläisemmän yön ajaksi, tippa “tuhkimoöljyä” Radiance Firmin Facial oilia voidaan sekoittaa voiteen joukkoon tai voiteen lisäksi voidaan käyttää Argan Peptide Seerumia.

SELAILE NOURISH LONDONIN VALIKOIMAA!

Vihreä BALANCE tasapainotusta helposti rasvoittuvalle tai epäpuhtaalle iholle

Nourishin Balance-tuotelinja tasapainottaa ihon talintuotantoa, kosteuttaa ja hillitsee epäpuhtauksia. Tuotteissa on lisäksi freesi omenan tuoksu! Balance-linja sopii loistavasti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tai iholle jolla on paljon epäpuhtauksia.

Balance sarjan kosteusvoide on ihanan kevyt ja tasapainottaa ihon talituotantoa. Tuote imeytyy hetkessä jättämättä ihoa tahmean tuntuiseksi. Voit meikata päälle välittömästi. Tuotteeseen on ympätty mm. ja E-vitamiineja ja talintuotantoa hillitsevää sahapalmun uutetta.

Nourish London balance kasvovoide

Vaikuttavina aktiiviaineina Balance-tuotelinjassa mm. arganöljy, niasiiniamidi, sahapalmu-uute, B-vitamiinit, tripeptidit, hyalyronihappo.

Keltainen PROTECT pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle

Nourishin Protect-tuotelinja kirkastaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Tuotesarjassa on käytetty C-vitamiiniä ja sitrusuutteita, jotka lisäävät kimmoisuutta ja elastisuutta ja kollageenintuotantoa sekä poistavat karheudenkuivaa tunnetta ja lisäävät hehkua.

Puhdistusmaito sopii loistavasti kuivalle iholle, kirkastamaan ihoa. Tuotteessa oleva C-vitamiini auttaa tasapainottamaan iholla näkyviä pigmenttilaikkuja. Tuote sopii miehille ja naisille.

vaalea tuotepaketti

Vaikuttavina aktiiviaineina Protect-tuotelinjassa mm. C-vitamiini, appelsiini- ja mandariiniöljy, soija- ja ruusunmarjaöljyt.

Violetti RELAX herkän ja reaktiivisen ihon ystävä!

Nourishin Relax-tuotelinja sisältää yhdistelmän tulehdusta lievittäviä ja rauhoittavia kasviuutteita. Se auttaa ihoa suojautumaan ulkoisilta rasituksita ja suojaa ihoa. Tämä on erinomainen valinta myös reaktiiviselle iholle kuten atoopikoille ja couperosaihoelle.

Nourish London Relax kasvovesi lievittää stressin ja allergioiden aiheuttamaa ärsytystä ja kutinaa sekä auttaa saavuttaman tasapainoisen ihonsävyn. Kaikki kasvovedet ovat iholle suikutettavia, joten ne on helppo suihkuttaa iholle.

vaalea tuotepullo

Vaikuttavina aktiiviaineina Relax-tuotelinjassa mm. purasruohoöljy, porkkana, laventeli, nilotica-sheavoi, tripeptidet, bisaboli ja inkivääri.

Punainen RADIANCE sopii iholle, jolla on maksaläiskiä tai pigmenttimuutoksia.

Nourishin Radiance-tuotelinja kirkastaa ihoa ja tasapainottaa ihonsävyä arbutiinin avulla. Nopeasti imeytyvä ja keskitäyteläinen koostumus iholle, joka ei kaipaa superkosteuttavaa ja hoitavaa koostumusta.

Nourish London Radiance Seerumi sisältää runsaasti mm. hyaluronihappoa, joka auttaa sitomaan kosteutta ihoon. Tämä on mahtava tuote ympäri vuoden mutta erityisesti talviaikana, kun iho tuntuu helposti kiristävän kuivalta. Kliinisissä testeissä hyaluronihapon on havaittu tuovan 80 % enemmän kosteutusta iholle verrattuna hyaluronihappoa sisältämättömiin tuotteisiin.

tuotepullo

Vaikuttavina aktiiviaineina Radiance-tuotelinjassa mm. tonkapapu-uute, sianpuolukka, damaskoksenruuru ja kurpitsansiemenöljy.

Kahden Nourish Londonin tuotteen ostajalle ravitseva 5ml kasvonaamio kaupan päälle!

Nourish on kehittänyt erittäin ravinnerikkaan kasvonaamion, joka puree yleisimpiin iho-ongelmiin ja tasapainottaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille! Probiotic Multi-Mineral Repair mask sisältää arvokkaita mineraaleja, jotka ovat peräisin probioottisesta fermentaatiosta, kansankielellä kysymyksessä (kasviperäisten ainesosien käymisprosessi). Kasvonaamiossa muun muassa magnesiumia, joka vaikuttaa tulehdustiloihin, joka on monesti rosacean ja aknen taustalla. Kupari auttaa aineenvaihdunnassa ja sidekudosaineiden muodostamisessa sekä pigmentin muodostuksessa. Sinkki auttaa muun muassa ihon immuunijärjestelmän toimintaan ja auttaa korjaamaan iholle syntyneitä vaurioita. Rauta auttaa taistelemaan ihon kuivumista ja väsyneen ihon merkkejä vastaan.

Kevät kampanja voimassa 30.4.2022 asti! Naamio lisätään automaattisesti tilaamiesi tuotteiden joukkoon.

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!