Pidä huolta vartalostasi luonnon omilla ainesosilla! Kuten kasvojen iho, myös vartalon iho kaipaa jatkuvaa huolenpitoa. Tämän vuoksi kannattaa panostaa laadukkaita raaka-aineita sisältäviin hoitotuotteisiin. Vartalovoide on juuri se mitä tarvitset saadaksesi pehmeän ja miellyttävän tuntuisen ihon sekä pitääksesi ihon hehkuvana ja kimmoisana. Meiltä löydät laajan valikoiman ravitsevia ja lumoavan tuoksuisia voiteita kaikille ihotyypeille. Etsi tuotteita suosittujen tuotemerkkien joukosta ja löydä uusi suosikkisi jo tänään.

Hyvä vartalovoide on välttämätön kuivalle iholle, etenkin talvella. Jos ihosi kaipaa ylimääräistä kosteutusta ja hoitoa, suosittelemme valitsemaan paksumman voiteen, joka tunkeutuu syvälle ihoon kosteuttaen sitä tehokkaasti. Kevyt kosteusvoide, sopii paremmin sinulle, mikäli ihosi ei ole erityisen kuiva, mutta kaipaat kuitenkin hieman lisähehkua ja kimmoisuutta. Mikäli haluat kiinteämmän ja elastisemman ihon, voit kokeilla vartalovoidetta, joka on suunniteltu ehkäisemään erityisesti ihon ikääntymisen merkkejä.

Vartaloöljyt ja -balmit ovat kuivan ihon pelastus! Kyynärpäät, polvet, kantapäät ja muut helposti karhenevat ja kuivuvat alueet tarvitsevat erityisesti talvisin täyteläisemmän hoitovoiteen kuin muu vartalon iho. Jotta välttyisit näiden alueiden karhenemiselta ja ärsyyntymiseltä, hanki niille täsmävoide, joka pitää paksunkin ihon pehmoisena.

Vartalovoit ovat koostumukseltaan täyteläisiä, kermaisia ja ne kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Ne tuovat kotiisi arjen luksusta, sillä pehmeä voide on ihana levittää ravitsemaan ja tehokosteuttamaan kuivaa ihoa. Tutustu valikoimaamme ja löydä suosikkisi!

Kosmetologi vinkki!

Levitä iholle kosteusvoide aina suihkun tai kylvyn jälkeen, kun iho on vielä aavistuksen kostea. Voide sulkee kosteuden ihoon.

Tuotteet