Kirjoittaja Terhi, @luonnostaan_iloinen

Uusi ihonhoitorutiini, ensimmäinen kuukausi takana – iho (ja itsekin) on säikähtänyt ja tasoittunut.

Olen nyt yrittänyt kurinalaisesti noudattaa saamaani ihonhoitorutiinia. Siis minulle on ajateltu kaikki valmiiksi, niin miksi en kerrankin tekisi vain niin kuin sanotaan. Myönnän, silti olen pari kertaa unohtanut sen silmänympärysvoiteen..

Aamuni alkaa sillä, kun laitan kahvinkeittimen päälle. Sitten suhautan kasvoilleni koivunmahlasuihketta, töpsöttelen silmänympärysvoidetta ja taputtelen kasvovoiteen. Sitten palaan aamukahvini pariin ja lisään kupposeen teelusikallisen kollageenijauhetta. Pakko sanoa, tuo kollageenijauhe on vienyt kyllä sydämen! Tässä on hieman stressaava aika takana ja olen mielestäni vuodessa kerännyt itselleni viisi vuotta lisää kasvoilleni silmäpussien sun muiden ryppyjen muodossa. Mutta jo nyt huomaan, että ihon juonteet ovat tasoittuneet ja alan ehkä näyttää taas hieman enemmän ikäiselleni! (Joidenkin kohteliaisuuksien mukaan jopa nuoremmalle.. Uskoisikohan?)

Tuossa varmaan parin/kolmen viikon kohdalla iho taisi kokea sen ”shokin”, sillä naamaan lävähti kymmenittäin pienen pieniä finnejä. Tämä on ihan normaali ja toisaalta ihan ymmärrettäväkin reaktio, koska eihän ihoni ole käytännössä oikein mitään säännöllistä hoitoa saanut.. Ja eipä nuo stressin aiheet eikä kiire ole sen kummemmin elämässä vähentynyt, ehkä vähän muuttaneet muotoaan. Tässä on tullut paahdettua pitkää päivää, joten kyllä sekin iholla näkyy.

Iho punoittaa poskilta hieman yhä, mutta selkeästi punoitus on vähentynyt.

lähikuva naisesta               Luonnostaan iloinen Terhi

IHO PROJEKTIN ALKAESSA                                         IHO KUUKAUDEN IHONHOIDON JÄLKEEN

Yksi merkittävin muutos, mitä olen huomannut, on ettei ihoa enää kiristä! Pakkasella eikä muutenkaan. Kosteutus on selvästi toiminut! Näin paljon ulkoilevana on pakko sanoa, että se on mahtavaa!

Onneksi myös avantokausi on alkanut, sieltä saa haettua vähän lisäboostia tähänkin projektiin. Mielenkiinnolla odotan, että miten iho tästä eteenpäin tasottuu vai tasottuuko.

Ai niin… Ja tämän projektin myötä olen kyllä alkanut tehdä asioita, joita en ihan heti uskonut tekeväni! Nimittäin olen kasvonaamio naamalla istunut saunassa! Mutta pakko sanoa, että etenkin se kaakaon tuoksuinen kasvonaamio on kyllä aivan valtavan herrrrkullisen tuoksuinen ja saa jopa odottamaan tätä kasvonaamiohetkeä!

Ihanaa joulunalusaikaa 🖤

-Terhi

Terhin ihonhoitorutiini päivitettiin kuukausi sitten ja pääset lukemaan ensimmäisen postauksen TÄSTÄ.

Myös sinulla on mahdollisuus boostata omaa ihonhoitorutiiniasi, tarjoamme täydellistä, yksilöityä ihonhoitorutiinia myös sinulle ihonhoitorutiinin analyysin avulla asuipa sitten missä päin tahansa. Siinä käymme läpi nykyisen ihonhoitorutiinisi, tarkistamme käyttämäsi tuotteet ja varmistamme käyvätkö ne ihollesi ja vastaavatko ne nykyistä tarvettasi. Mikäli rutiinisi ei ole täydellinen tai sitä ei ole ollenkaan, hiomme sen kanssasi täydelliseksi, josta saat paljon apua jatkoa ajatellen ja näin ollen vältät myös hutiostokset tulevaisuudessa.

Tilaa yksilöllinen ihonhoitorutiinin analyysi TÄSTÄ!

Olethan jo uutiskirjeemme tilaaja? Saat ensimmäisenä tietoa tarjouksistamme sekä uusia vinkkejä koskien ihonhoitorutiiniasi!