Fiini Naturally suomalainen luonnonkosmetiikkaa ja ekologisia pesuaineita tarjoava yritys. Fiinin takana ovat pohjanmaalaiset ystävykset Heidi ja Essi, jotka perustivat yrityksen vaikeudesta löytää itselleen sopivia ihonhoitotuotteita.

Fiinin ideologia perustuu luonnonmukaisuuteen, rehellisyyteen, luontoon ja puhtauteen, ekologisuuteen, kotimaisuuteen ja eläinten hyvinvointiin. Kaikki kosmetiikassa käytetyt öljyt ja rasvat ovat kylmäpuristettuja ja puhdistamattomia, jolloin niiden kaikki luonnolliset hyvää tekevät ja ihoa hellivät ominaisuudet ovat tallella.

Kaikki käytetyt kasviöljyt ja -rasvat on tuotettu luontoa kunnioittaen ja sitä vahingoittamatta. Mitään tuotteita tai tuotteiden ainesosia ei ole testattu eläinkokein. Kotimaiset raaka-aineet ovat pohjoisesta, ainutlaatuisesta ja puhtaasta kasvuympäristöstä. Ulkomaiset öljyt ja rasvat ovat luomusertifioituja. Kaikki raaka-aineet tulevat luonnosta. Tuotteiden valmistuksessa ei ole käytetty mitään teollisia säilöntäaineita, lisäaineita, hajusteita tai väriaineita. Tuotteiden INCI:t ovat lyhyitä ja helposti tulkittavia ja kotimaiset ja luomulaatuiset raaka-aineet on merkitty INCI:in tähdellä.

Ekologisuus ja kierrätettävyys ovat Fiinissä avainasemassa ajatellen tuotteiden pakkauksia ja pakkausmateriaaleja. Kaikki voiteet on pakattu kierrätettäviin alumiinirasioihin tai lasipurkkeihin. Lisäksi pakkauksissa on käytetty kierrätyspahvia. Fiinin tuotteille on myönnetty avainlippu, joka tarkoittaa sitä, että kaikki tuotteet ovat valmistettu Suomessa.