Djusie edustaa mielen hyvinvointia, tervettä itsetuntoa, ystävällisyyttä ja luonnollista kauneutta.

Djusien perustaja Katja Kokko on Suomen johtava holistisen ihonhoidon edelläkävijä ja visionääri, joka on työskennellyt luonnollisen kauneuden parissa jo kaksi intohimoista vuosikymmentä. Katja tunnetaan dynaamisena luonnonvoimana, joka seuraa tinkimättömästi sydäntään ja syventää jatkuvasti ammattitaitoaan. Katja on kosmetologi, luonnonkosmetiikan tuotekehittäjä ja tietokirjailija, jolla on laaja-alainen asiantuntijuus ihonhoidosta.

Djusien jokaisella raaka-aineella on tuotteissa oma tärkeä funktionsa, eivätkä tuotteet sisällä mitään ylimääräistä. Djusien ideologiaan kuuluu, että vain luonnon raaka-aineet ovat riittävän laadukkaita iholle. Siksi tuotteet on valmistettu kasvikunnan raaka-aineista ja kotimaisista aktiiviaineista. Tähtiraaka-aineita ovat lakkakääpä ja ruusukvitteni, jota kutsutaan pohjolan sitruunaksi.

Djusien ihonhoitofilosofia perustuu mehukkaaseen ihoon. Mehukas iho on kuulas, kosteutettu, napakka, elinvoimainen ja kirkas, sekä sisältä että ulkoa. Mehukkaan ihon salaisuus on runsaassa kosteutuksessa, ihanteellisessa pH-tasapainossa ja vahvassa ihon suojabarriäärissä.

Tuotteet