Suosittu Skin Mood-ihonhoitotarvikkeiden sarja on riihimäkeläisen Tarja Vuorisen luoma. Tarjan pitkä kokemus kosmetiikka-alalta ja tinkimättömyys laadussa tuntuvat ja näkyvät valikoimassa. Kokeile, ja koe palkittujen Skin Mood-tuotteiden laatu ja teho!

Kasvojenpuhdistustarvikkeiden osastoltamme löydät mm. Skin Mood-sarjan konjac-sienet jokaiselle ihotyypille sekä ihonpuhdistusta tehostamaan sopivat musliiniliinat. Kasvojen puhdistukseen tarkoitettu ekologinen, luomupuuvillasta tehty musliiniliina tehostaa ihon puhdistamista ja poistaa kätevästi myös meikit kasvoilta.

Mikä ihmeen konjac-sieni?

Ihonhoidon ihmesieni, konjac-sieni, on täysin luonnollinen ihonpuhdistusväline, jota voit käyttää sellaisenaan kasvojen päivittäiseen puhdistukseen tai yhdistää puhdistusaineen kanssa tehostaaksesi puhdistusta. Konjac-sieni syväpuhdistaa ihohuokoset liasta ja ylimääräisestä talista, bakteereista sekä avaa tukkeutuneet huokoset.

Mikäli oikean konjac-sienen valinta askarruttaa, käväise tutustumassa blogi-tekstiimme, ja nappaa vinkit oikean konjac-sienen valintaan!