Nourish London argan skin rescue tehotiiviste 15ML

32,90 

Varasto loppu

Ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä välittömästi silottava ja hälventävä tehotiiviste

Varasto loppu

Kuvaus

  • Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

  • Nopeat ja luotettavat toimitukset

  • INCIt on tarkastettu puolestasi
  • Ihonhoidon ammattilaisten valitsemat tuotteet
  • Näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi

Ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä välittömästi silottava ja hälventävä tehotiiviste. Argan Skin Rescue sisältää vain ylellisiä raaka-aineita, joiden tehon taustalla on tieteellistä tutkimusnäyttöä.

Nourish London Argan Skin Rescue -tehotiiviste sisältää runsaasti antioksidanttipitoisia yhdisteitä – arganiaöljyä, lehtikaalia ja inkivääriä – sekä voimakkaasti ihoa elvyttäviä ja piristäviä hedelmäuutteita (appelsiininkuoriöljyä ja appelsiininkukkaöljyä – jotka tuovat iholle hehkua ja silotusta ja saavat sen näyttämään virkeämmältä. Lisäksi tuote tasapainottaa ihon toimintaa ja auttaa taistelemaan ihon epätasapainotiloja, kuten epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan.

Tehotiiviste suojaa ikääntymisen vaikutuksilta ja vaikuttaa jo iholla näkyviin juonteisiin niitä täyttäen. Arganiaöljyä sisältävä tehotiiviste rauhoittaa stressaantunutta ja herkistynyttä ihoa ja lisää ihon luontaista kollageenintuotantoa. Tämä saa aikaan ihon kiinteytymisen ja silmin nähden nuortumisen. Tuotteen aktiiviainesosat vahvistavat ihon proteiinisidoksia ja saavat ihon näyttämään ja tuntumaan sileämmältä.

Kenelle Nourish London Argan Skin Rescue tehotiiviste sopii?

Tuote sopii erityisesti kuivalle ja ikääntyneelle iholle iholle. Tehotiiviste suojaa ikääntymisen vaikutuksilta ja vaikuttaa jo iholla näkyviin juonteisiin niitä täyttäen. Argan Rescue tehotuote suojaa ihoa myös UV-säteilyn, ilmansaasteiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta haittavaikutuksilta. Se rauhoittaa ihoa tuntuvasti ja suosittelemme sitä lämpimästi hoitotuotteeksi säännölliseen käyttöön ihottumatiloihin, ihon punoitukseen, atooppiselle iholle sekä akneiholle ja psoriaatikoille.