Joulukalenteri 2023

225,00 

Varasto loppu

(8 tuotearviota)

Kaikkien aikojen Joulukalenteri

Varasto loppu

Tilaa ilmoitus, kun tätä tuotetta on varastossa.

Kuvaus

Lapin Kauneuspilkun joulukalenteri on vertaansa vailla! Se on överi luonnonkosmetiikan joulukalenteri, mikä saa kyynisimmänkin Grichin joulusukat viipottamaan jaloissa!

“Kalenterissa on eri tuotteita laidasta laitaan. Joulukalenterin yllätysten avulla saa tutustuttua ja testattua uusia tuotteita. Varsinkin eri kasvonaamiot ja matkakokoiset tuotteet (alle 100ml) on käteviä kun saa reissuihin käsimatkatavaroissa mukaan :) myös huomasin että ihonhoito ollut aktiivisempaa joulukuussa kun halunnut testata heti luukkujen yllätykset, suosittelen lämpimästi!”

Kalentereita on tänäkin vuonna rajoitettu erä, joten varmista ajoissa että saat omasi!

Jokainen “luukku” on pakattu kauniisiin käsin yksittäisiin paketteihin täällä Levitunturin kupeessa tuomaan jännitystä joulun odotukseen. Mottomme joulukalenteria tehdessä on mielumin  “Överi kuin vajari” huikea joulukalenterimme tulee takuulla yllättämään myös sinut positiivisesti. Se on tehty upeista valikoimamme tuotteista, eri valmistajilta, joten näin pääset tutustumaan luonnonkosmetiikan helmiin ja hyödyllisiin tarvikkesiin. Tuotteet joulukalenteriin ovat valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja se on täydellinen hankinta kaikille hemmottelua rakastaville ja yllätyksistä nauttiville!

Lapin Kauneuspilkun kosmetiikkajoulukalenteri on mainio ennenaikainen joululahja itselle tai läheisellesi, joka varmasti tuo iloa ja odotusta joulukuun pimeisiin päiviin! Kalenterin sisältöä ei paljasteta etukäteen, koska mielestämme jokainen ansaitsee hieman jännitystä joulunodotukseen! 🎁

“Joulukuussa kauppajonossa näki naamasta, kenellä oli Lapin kauneuspilkun kalenteri käytössä ja kenellä ei!! 6/5”

Käy katsomassa mitä joulukalenterista löytyi vuonna 2022!

Sneeky Peeky Lapin Kauneuspilkun vuoden 2023 joulukalenteriin

 • Se sisältää 24 yllätyksellistä käsin pakattua ja numeroitua “luukkua”.
 • Matkakokoisia paketteja yhdeksän kappaletta
 • Näytteitä kolme kappaletta
 • Täysikokoisia tuotteita peräti kolmetoista kappaletta!

Tutustut joulukalenterin avulla siis 25 eri tuotteeseen!

Joulukalenteri toimitetaan postilla tai sen voi noutaa myymälästämme hyvissä ajoin marraskuun aikana! 🎄

8 arviota tuotteelle Joulukalenteri 2023

 1. Anni

  Kalenterissa on eri tuotteita laidasta laitaan. Joulukalenterin yllätysten avulla saa tutustuttua ja testattua uusia tuotteita. Varsinkin eri kasvonaamiot ja matkakokoiset tuotteet (alle 100ml) on käteviä kun saa reissuihin käsimatkatavaroissa mukaan :) myös huomasin että ihonhoito ollut aktiivisempaa joulukuussa kun halunnut testata heti luukkujen yllätykset, suosittelen lämpimästi!

 2. Tanja

  Ihana joulukalenteri❤ Joka aamu oli ihana avata uusi luukku. Luukkujen sisällöstä jokainen päätyy omaan käyttööni. Osa tuotteista olikin jo valmiiksi omia suosikkejani 😄

  Ainoat miinukset siitä, että bybin tuotteita oli peräti 4 kpl. Tosin Bybin tuotteita olen halunnut testata pitkään, niin nyt siihen on mahdollisuus. Fiinin siivoussaippua ei innosta kauneuskalenterissa. Olisi ollut kiva saada Fiiniltä joku muu tuote. Lisäksi Flowlta tuli sama seerumi näytteenä ja matkakokoisena. Näiiden vuoksi siis yksi tähti tippuu pois.

  Kuitenkin kokonaisuutena kaiken kaikkiaan huippukalenteri 🥰

  • Katariina

   Kaunis kiitos palutteestasi! Otamme tämän ehdottomasti huomioon, kun suunnittelemme seuraavaa kalenteria 🥰 Lapin Kauneuspilkun joulukalenteri on luonnonkosmetiikankalenteri, joka ei suinkaan ole pelkästään kauneuskalenteri. Tarkoituksemme on tutustuttaa teidät ihanat valikoimamme luonnonkosmetiikan kodinhoitotuotteisiin. ❤ Harmi ettet pitänyt tästä saippuasta. Ki