Joulukalenteri 2022

368,80 

Varasto loppu

(8 tuotearviota)

Kaikkien aikojen Joulukalenteri

Varasto loppu

Kuvaus

Lapin kauneuspilkun joulukalenteri tulossa vuonna 2023, tilaamalla uutiskirjeen varmistat paikkasi ensimmäisten tilaajien joukossa!

Lapin Kauneuspilkun ensimmäinen överi joulukalenteri, mikä saa kyynisimmänkin Grichin joulusukat viipottamaan jaloissa!

“Kalenterissa on eri tuotteita laidasta laitaan. Joulukalenterin yllätysten avulla saa tutustuttua ja testattua uusia tuotteita. Varsinkin eri kasvonaamiot ja matkakokoiset tuotteet (alle 100ml) on käteviä kun saa reissuihin käsimatkatavaroissa mukaan :) myös huomasin että ihonhoito ollut aktiivisempaa joulukuussa kun halunnut testata heti luukkujen yllätykset, suosittelen lämpimästi!”

Kalentereita on rajoitettu erä, joten varmista ajoissa että saat omasi!

Jokainen “luukku” on pakattu kauniisiin yksittäisiin paketteihin tuomaan jännitystä joulun odotukseen. Koska mottomme: “Parempi överi kuin vajari” huikea joulukalenterimme tulee takuulla yllättämään myös sinut positiivisesti. Se on tehty upeista valikoimamme tuotteista, jossa on tarkoin valittuja valikoimamme tuotteita, eri valmistajilta, joten näin pääset tutustumaan monipuolisesti kiinnostaviin ja aidosti ihoasi hoitaviin tuotteisiin. Tuotteet ovat valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja se on täydellinen hankinta kaikille hemmottelua rakastaville!

Lapin Kauneuspilkun kosmetiikkajoulukalenteri on mainio ennenaikainen joululahja itselle tai läheisellesi, joka varmasti tuo iloa ja odotusta joulukuun pimeisiin päiviin! Kalenterin sisältöä ei paljasteta etukäteen, joten jokaisen pussukan sisältö säilyy yllätyksenä niin kauan kuin avaat paketin! 🎁

“Joulukuussa kauppajonossa näki naamasta, kenellä oli Lapin kauneuspilkun kalenteri käytössä ja kenellä ei!! 6/5”

Tuotteiden arvo yksittäin ostettuna 368,80€

Lapin Kauneuspilkun joulukalenteri sisältää 24 yllätyksellistä käsin pakattua ja numeroitua pakettia.

13 kpl täysikokoista tuotetta
8 kpl matkakokoista tuotetta
6 kpl näytekokoista tuotetta

Pääset siis kalenterin myötä tutustumaan 27 eri tuotteeseen!

Joulukalenteri toimitetaan hyvissä ajoin marraskuun aikana! 🎄

8 arviota tuotteelle Joulukalenteri 2022

 1. Anni

  Kalenterissa on eri tuotteita laidasta laitaan. Joulukalenterin yllätysten avulla saa tutustuttua ja testattua uusia tuotteita. Varsinkin eri kasvonaamiot ja matkakokoiset tuotteet (alle 100ml) on käteviä kun saa reissuihin käsimatkatavaroissa mukaan :) myös huomasin että ihonhoito ollut aktiivisempaa joulukuussa kun halunnut testata heti luukkujen yllätykset, suosittelen lämpimästi!

 2. Tanja

  Ihana joulukalenteri❤ Joka aamu oli ihana avata uusi luukku. Luukkujen sisällöstä jokainen päätyy omaan käyttööni. Osa tuotteista olikin jo valmiiksi omia suosikkejani 😄

  Ainoat miinukset siitä, että bybin tuotteita oli peräti 4 kpl. Tosin Bybin tuotteita olen halunnut testata pitkään, niin nyt siihen on mahdollisuus. Fiinin siivoussaippua ei innosta kauneuskalenterissa. Olisi ollut kiva saada Fiiniltä joku muu tuote. Lisäksi Flowlta tuli sama seerumi näytteenä ja matkakokoisena. Näiiden vuoksi siis yksi tähti tippuu pois.

  Kuitenkin kokonaisuutena kaiken kaikkiaan huippukalenteri 🥰

  • Katariina

   Kaunis kiitos palutteestasi! Otamme tämän ehdottomasti huomioon, kun suunnittelemme seuraavaa kalenteria 🥰 Lapin Kauneuspilkun joulukalenteri on luonnonkosmetiikankalenteri, joka ei suinkaan ole pelkästään kauneuskalenteri. Tarkoituksemme on tutustuttaa teidät ihanat valikoimamme luonnonkosmetiikan kodinhoitotuotteisiin. ❤ Harmi ettet pitänyt tästä saippuasta. Kiva kuulla, että muut tuotteet olivat kuitenkin mieluisia! Ihanaa loppu vuotta!

 3. Henna Takala

  Aivan huippu! Annoin tämän lahjaksi itselleni ja olo on onnekas!
  Todellakin monipuolisesti tuotteita ja laadukkaita. Mukavaa kun pääsee testaamaan. Pari annoin tyttärelle, kun oma tuotevalikoima jo kiitos Lapinkauneuspilkun niin hyvä!
  Minä ilahduin siivoussaippuasta, se oli kiva piriste ja on tullut heti käyttöön ja aivan loistotuote! Kun loppuu, niin lisää on sa