Esse clarifying spot corrector 10ml

47,00 

Varasto loppu

Tehokas tehohoito näppylöille ja tulehduksia vastaan.

Varasto loppu

Kuvaus

  • Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

  • Nopeat ja luotettavat toimitukset

  • INCIt on tarkastettu puolestasi
  • Ihonhoidon ammattilaisten valitsemat tuotteet
  • Näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi

Huomioithan, että ostaaksesi Esse Clarifying linjaa, vaatii tämä konsultaation Esse kosmetologilta. Sarja on tarkoitettu aknen hoitoon, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä hoitolaamme ennen kuin tuotesarjaa voi tilata. Tuotesarja on äärimmäisen tehokas, jonka vuoksi sarjan tuotteita ei ole myynnissä ennen kuin konsultaatio on tehty. Tuotetta ei voi tilata ottamatta yhteyttä meihin, jonka vuoksi varastosaldo näkyy 0.

Tehokas täsmähoito näppyihin, joka on pakattu täyteen salisyylihappoa, bakuchiolia sekä niasinamiidia (B3-vitamiinia). Tuo välitöntä helpotusta näppyihin ja tulehdusta vastaan.

Essen Clarifying linjan tuotteet sisältävät lähes kaksi miljardia probioottibakteeria millilitraa kohti ihon mikrobiomin palauttamiseksi ja immuunivasteen parantamiseksi. Clarifying linjaan on sisällytetty D-vitamiinin kompensoimaan sisätiloissa elämistä, bakuchiolia luonnollisena korvikkeena synteettiselle retinoideille, sekä prebiootteja ihon mikrobiomin parantamiseksi. Clarifying linja osoittaa, että voimme Esse voi ta