Esse clarifying seerumi 30ml

140,00 

Varasto loppu

Akneihon hoitava seerumi

Varasto loppu

Kuvaus

  • Ilmainen toimitus yli 80 euron tilauksille!

  • Nopeat ja luotettavat toimitukset

  • INCIt on tarkastettu puolestasi
  • Ihonhoidon ammattilaisten valitsemat tuotteet
  • Näkyviä ja tuntuvia tuloksia ihollesi

Huomioithan, että ostaaksesi Esse Clarifying linjaa, vaatii tämä konsultaation Esse kosmetologilta. Sarja on tarkoitettu aknen hoitoon, joten pyydämme sinua ottamaan yhteyttä hoitolaamme ennen kuin tuotesarjaa voi tilata. Tuotesarja on äärimmäisen tehokas, jonka vuoksi sarjan tuotteita ei ole myynnissä ennen kuin konsultaatio on tehty. Tuotetta ei voi tilata ottamatta yhteyttä meihin, jonka vuoksi varastosaldo näkyy 0.

Hoitava seerumi, joka sisältää 2% salisyylihappoa auttaen näin pitämään huokoset puhtaina, sekä niasinamiidiä joka vähentää tulehdusta. Probioottiset uutteet ja prebioottiset ravintoaineet vahvistavat ihon suojatoimintoja. Parhaan tuloksen saat käyttämällä yhdessä Clarifying Oilin kanssa.

Essen Clarifying linjan tuotteet sisältävät lähes kaksi miljardia probioottibakteeria millilitraa kohti ihon mikrobiomin palauttamiseksi ja immuunivasteen parantamiseksi. Clarifying linjaan on sisällytetty D-vitamiinin kompensoimaan sisätiloissa elämistä, bakuchiolia luonnollisena korvikkeena synteettiselle retinoideille, sekä prebiootteja ihon mikrobiomin