Lapin Kauneuspilkku (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluita kuluttajille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Käyttämällä sivustoja hyväksyt automaattisesti nämä käyttö- ja sopimusehdot ja tietosuojaehdot ja ne sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@lapinkauneuspilkku.fi
Puhelin: 040 509 9100
Postiosoite: Marinkuja 3 (2 krs.), 99100 Tampere

Tilaaminen

Tilauksesi käsitellään normaalisti 24 tunnin sisällä, ja lähetetään sitten valitsemasi toimitustavan seuraavassa noudossa. Kiireisinä aikoina ja juhlapyhinä kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi, että toimitus voi kestää hieman tavallista kauemmin. Teemme tietenkin aina kaikkemme varmistaaksemme, että saat tilauksesi mahdollisimman pian.

Toimitamme tuotteet Postin kautta ja toimitusaika on arkipäivänä tilatuissa tuotteissa yleisesti 2-3 arkipäivää. Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä tilauksesta, viikonloppuna tehdyt tilaukset toimitetaan maanantaina. Tavoitteenamme saada tuotteet asiakkaalle 2-4 arkipäivän sisällä.
Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi välittömästi tilausvahvistuksen. HUOM! Mikäli tilausvahvistus ei saavu antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi.

Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupan kautta ainoastaan Suomeen.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toim