Lapin Kauneuspilkku (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluita kuluttajille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Käyttämällä sivustoja hyväksyt automaattisesti nämä käyttö- ja sopimusehdot ja tietosuojaehdot ja ne sitovat sinua ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Mikäli et syystä tai toisesta pysty hyväksymään näitä ehtoja, sivustojen käyttö tulee välittömästi lopettaa.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@lapinkauneuspilkku.fi
Puhelin: 040 509 9100
Postiosoite: Marinkuja 3 (2 krs.), 99100 Tampere

Tilaaminen

Tilauksesi käsitellään normaalisti 24 tunnin sisällä, ja lähetetään sitten valitsemasi toimitustavan seuraavassa noudossa. Kiireisinä aikoina ja juhlapyhinä kiitämme kärsivällisyydestäsi ja ymmärryksestäsi, että toimitus voi kestää hieman tavallista kauemmin. Teemme tietenkin aina kaikkemme varmistaaksemme, että saat tilauksesi mahdollisimman pian.

Toimitamme tuotteet Postin kautta ja toimitusaika on arkipäivänä tilatuissa tuotteissa yleisesti 2-3 arkipäivää. Lähetämme tuotteet pääsääntöisesti yhden arkipäivän sisällä tilauksesta, viikonloppuna tehdyt tilaukset toimitetaan maanantaina. Tavoitteenamme saada tuotteet asiakkaalle 2-4 arkipäivän sisällä.
Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi välittömästi tilausvahvistuksen. HUOM! Mikäli tilausvahvistus ei saavu antamaasi sähköpostiosoitteeseen, emme ole vastaanottaneet tilaustasi.

Ota tällöin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Käsiteltyämme tilauksesi saat sähköpostiisi tarkemmat tiedot toimitusajasta. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupan kautta ainoastaan Suomeen.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Henkilötietojen kerääminen ja luovuttaminen

Verkkokauppa noudattaa kaikessa henkilötietojen keräämisessä tietosuojalakia. Lisätietoja voit lukea rekisteriselosteesta.

Verkkokaupalle luovutetut tiedot käsitellään Suomen tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Salaisia tietoja luovutetaan kolmansille osapuolille ainoastaan lain sitä edellyttäessä.

Peruutukset ja palautukset

Vastaanotettuasi tilauksesi, tarkista aina, että lähetyksesi on vahingoittumaton. Vahinkojen, virheellisten tai puuttuvien tuotteiden tapauksessa, ota yhteyttä osoitteeseen: info@lapinkauneuspilkku.fi.

Sinulla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta lukien. Halutessasi palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä info@lapinkauneuspilkku.fi saadaksesi palautusohjeet. Tuotteiden on oltava käyttämättömiä, avaamattomia ja alkuperäisessä pakkauksessaan. Palautusoikeus ei koske pilaantuneita tai käytettyjä tuotteita.

Virheettömän tuotteen palautuskuluista vastaa asiakas, ja hyvitys summasta voidaan vähentää Lapin Kauneuspilkulle aiheutuneet kulut. Veloitamme sinulta mahdollisen puutteellisen tai virheellisen palautuksen yhteydessä syntyvät lisäkustannukset, vaihtoehtoisesti emme hyväksy palautusta.

Kun palautuksesi on vastaanotettu, lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen palautuksesta. Ilmoitamme samalla myös mahdollisesta hyvityksestä. Muista ottaa palautuksesta kuitti/tosite itsellesi, jos lähetys jostain syystä sattuisi hukkumaan. Palautuksia varten tarvitsemme tilinumerosi, jotta voimme palauttaa kauppahinnan.

Liitä palautuslähetykseen alkuperäinen pakkauslista/kuitti, voit vaihtoehtoisesti lähettää meille tarvittavat tiedot myös käsinkirjoitettuna.

Paketin jättäminen noutamatta postista, tai lähettäminen paluupostissa ilman erillistä ilmoitusta, ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Perimme noutamatta jääneistä lähetyksistä palauttamisesta aiheutuneet kulut.

Voit perua tilauksesi, mikäli sitä ei ole vielä vielä ehditty lähettää. Hyvitämme maksamasi summan samalle maksutavalle, jonka valitsit tilauksen tehdessäsi. Peruuttaessa tilaus pidätämme oikeuden vähentää hyvitys summasta meille aiheutuneet kustannukset.

Mahdollisessa riitatilanteessa, jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvottelemalla, asiakas voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

Ongelmat toimituksessa

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa vaihto- ja palautusehdoissa mainituille tahoille. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Reklamaatiot

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuote on vaurioitunut, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta välittömästi sähköpostilla info@lapinkauneuspilkku.fi.

Tuotteita koskevat reklamaatiot Lapin Kauneuspilkku käsittelee ainoastaan kirjallisena, joka voidaan toimittaa joko sähköpostilla tai kirjeenä. Reklamaatio tapauksissa tulee mahdollisesta ongelmasta ilmoittaa ensitilassa sähköpostitse.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Tilauksen tehdessään asiakas hyväksyy toimitusehdot. Pyrimme pitämään verkkokauppamme aina hyvin ajan tasalla.

Tuotteitamme ei myydä jälleenmyyntiin.

Tilaukset tehdään pääsääntöisesti verkkokauppamme kautta, mutta otamme myös vastaan sähköpostilla tehdyt tilaukset.

Verkkokauppa pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa sen vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee.