Hemmotteluilta Lapin Kauneuspilkussa keskiviikkona 28.9. klo 18

Ota hetki itsellesi ja tule mukaan Lapin Kauneuspilkun hemmotteluiltaan! Syksy on täydellinen aika uudistaa ihonhoitotuotteet talvea varten sillä mitä pidemmälle syksy etenee, sitä enemmän sietokykyä vaaditaan myös iholta. Jos panostat ihonhoitoon alkusyksystä, sitä helpommin se mukautuu kaikista radikaaleimpaan muutokseen syksyn ja talven kynnyksellä.

Hemmottelu illan aikana tulet saamaan uusia vinkkiä koskien omaa ihonhoitorutiiniasi ja saat tehdä täydellisen kasvohoidon Esse Sensitive linjan tuotteilla. Illan aikana on tarjolla myös pientä tarjoiltavaa ♥

Hemmotteluhetkenkesto 60-90 min, jonka jälkeen voit jäädä vielä ostoksille Lapin Kauneuspilkkuun.

Iltaan osallistujat saavat illanaikana lahjan ja erikoistarjouksia!

Ihonhoitohetki sopii kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille!

Ilmoittaudu mukaan 26.9. mennessä! Mukaan mahtuu 10 ensimmäistä!

Klikkaa ihonhoito-ilta ostoskoriin. Kassalla on viestikenttä, johon voit kirjoittaa mahdolliset allergiat. Mikäli ilmoitat mukaan useamman henkilön, kirjoitathan viestikenttään nimenne ♥

Hemmotteluilta järjestetään osoitteessa Marinkuja 3, Kittilä (kelt. ok-talo).

Esse Skincare on sertifioitu, probioottinen hoitolatuotesarja, joka pohjautuu probioottisiin ainesosiin ja ihmisen mikrobiomiin, joka on luultua tärkeämpi myös ihonhoidon näkökulmasta. Jotta iho voisi hakeutua tasapainoon ja toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla, se tarvitsee pinnalleen monipuolisen ja terveen mikrobipopulaation, joka suojaa sitä taudinaiheuttajilta, tukee aineenvaihduntaa ja ylläpitää oikeaa pH-tasapainoa. Mikrobit myös opastavat kehon omaa immuunijärjestelmää ja tuhoavat toksiineja ihon pinnalla. Käytännössä siis probiootit ja prebiootit hoitavat ihoa samalla ajatuksella kuin niiden on totuttu hoitavan suolistoa ja siten ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vastustuskykyä.

VOIT MYÖS VARATA MEILLE AJAN HENKILÖKOHTAISEEN TAPAAMISEEN

Varaa aika puhelimitse 040 50 99100, tai chatin kautta. Tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@lapinkauneuspilkku.fi.