Palauta hiustesi elinvoima hiusdetoxilla!

Muistatko, millaiset hiukset sinulla oli lapsena? Hiukset olivat luonnostaan kiiltävät, täynnä elinvoimaa, terveet ja… noh… onnelliset? Silloin hiuksesi ja päänahkasi saivat rauhassa hengittää, niitä ei kyllästetty hartsilla, silikoneilla tai mikromuoveilla, joita tavallisista hiustenhoitotuotteista usein löytyy. Innersensen tuotteet eivät ole perinteisiä hiustenhoitotuotteita, ne ovat puhtaita eikä niitä ole kyllästetty kuormittavilla ainesosilla.

Kokeile Innersense Organic Beauty luomaa haastetta: ”Rakastu hiuksiisi uudelleen 14 päivän hiushaasteen avulla”. Detoxpuhdistus on syväpuhdistavaa shampoota luonnollisempi ja lempeämpi tapa palauttaa elinvoimaisuus hiuksiisi. Oletko mukana haasteessa?

Miten aloitat hiusten detoxpuhdistuksen?

  • Valitse itsellesi sopivat luonnonmukaiset hiustuotteet hiustyyppisi avulla, tai keskustele tuotteiden valinnasta yhdessä ammattilaistemme kanssa. Jätä kaikki käyttämäsi nykyiset hiustenhoito- ja muotoilutuotteet sivuun ja hoida niitä vain Innersense tuotteiden avulla, mistä löydät myös muotoilutuotteet.

  • Nyt kun käytössäsi on oikeat tuotteet, aloita puhdistusoperaatio Detox hair maskilla. Tämä hiilipohjainen hiusnaamio käyttää kaoliinisavea ja sertifioitua orgaanista valkoetikkaa poistamaan hellävaraisesti kertymiä ja epäpuhtauksia hiusten varresta, poistamatta hiuksista sen luonnollisia öljyjä. Detox hiusnaamion avulla saat hiuksia ja hiuspohjaa kuormittavat aineet pestyä pois ja se auttaa palauttamaan elinvoiman takaisin hiuksiisi.

  • Hiusnaamion huuhtelun jälkeen käytä hiustyypillesi sopivaa Innersensen shampoota ja hoitoainetta.

  • Viimeistele muutamalla suihkeella Sweet Spirit jätettävää hoitoainetta, joka takaa puhtaat, kiiltävät ja kosteutetut hiukset!

Jos olet tähän asti käyttänyt synteettisiä hiustenhoitotuotteita, Detox hiusnaamio auttaa poistamaan hiuksista ja hiuspohjasta kertymiä ei toivotuista kosmeettisista ainesosista, kuten silikoneista, vahoista ja mikromuovista. Kuitenkin riippuen hiusten kertymisasteesta ja hiustyypistäsi se voi vaatia useamman detox käsittelykerran.

Matkasi terveisiin, puhtaisiin hiuksiin starttaa nyt!

Haastamme sinut käyttämään 14 päivän ajan pelkkiä Innersensen luonnonmukaisia, puhtaita tuotteita, poistamalla hiuksista myrkylliset kemikaalit, niin tulet huomaamaan hiuksissasi ja hiuspohjassasi muutoksen. Syväpuhdistavien tuotteiden avulla hiusten pesuväli pitenee ja hiustenlaatusi paranee. Kun poistat hiuksiasi peittävän kemikaalikuorman, jokainen hiustuppi on avoin vastaanottamaan tuotteiden terveelliset ja luonnolliset ainesosat.

Miksi tarjoaisit hiuksillesi päivästä päivään pikaruokaa, kun voit tarjota sille myös terveellistä ravintoa!

Alla olevalla englanninkielisellä videolla Innersensen perustaja Greg Starkmann kertoo siitä, miksi Innersensen tuotteet ovat ainutlaatuisia tehohoitotuotteita: