Luonnonkosmetiikkaa Lontoosta!

Nourish London on brittiläinen luonnonkosmetiikan sarja, joka yhdistää tieteen ja kasviperäisten uutteiden ja öljyjen tuntemuksen tehokkaaseen ihonhoitoon. Superfoodeja, peptidejä ja fermentointia pullollaan olevan tuotesarjan on kehittänyt Pauline Hili, joka on tutkinut kasviuutteiden vaikutusta ihon hyvinvointiin.
Sarjassa tiede kohtaa korkealaatuiset raaka-aineet.

Nourish London -tuotteilla on tiukka Soil Association -sertifiointi ja ne ovat myös Vegan- sekä Cruelty Free -sertifioituja. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta, joten tuotesarja on siis aitoa luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Tuotteet ovat saaneet myös monia palkintoja.

Tuotelinjat eri ihotyypeille!

Tuotteet on kehitetty huomioiden neljän erilaisen ihotyypin: kuivan, herkän, epäpuhtaan sekä ikääntyvän ihon vaatimukset. Tuotteet imeytyvät erittäin nopeasti, ovat myös herkälle ja kuivalle iholle sopivia ja tuotteiden luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on suuri.

Nourishin tuotelinjojen hoitorutiini koostuu vain neljästä tuotteesta: puhdistustuotteesta, kasvovedestä, kosteusvoiteesta sekä ihoa hoitavasta seerumista.

Nourishin valikoimasta löytyy myös “mustasarja”, joilla voit täydentää omaa ihonhoitorutiinia silmänympärysvoiteen ja muiden tehotuotteiden avulla. Mustasta linjasta löytyvät myös hoitavammat puhdistustuotteet Kale 3D sekä