Luonnonkosmetiikkaa Lontoosta!

Nourish London on brittiläinen luonnonkosmetiikan sarja, joka yhdistää tieteen ja kasviperäisten uutteiden ja öljyjen tuntemuksen tehokkaaseen ihonhoitoon. Superfoodeja, peptidejä ja fermentointia pullollaan olevan tuotesarjan on kehittänyt Pauline Hili, joka on tutkinut kasviuutteiden vaikutusta ihon hyvinvointiin.
Sarjassa tiede kohtaa korkealaatuiset raaka-aineet.

Nourish London -tuotteilla on tiukka Soil Association -sertifiointi ja ne ovat myös Vegan- sekä Cruelty Free -sertifioituja. Tuotteet valmistetaan aina tilauksesta, joten tuotesarja on siis aitoa luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Tuotteet ovat saaneet myös monia palkintoja.

Tuotelinjat eri ihotyypeille!

Tuotteet on kehitetty huomioiden neljän erilaisen ihotyypin: kuivan, herkän, epäpuhtaan sekä ikääntyvän ihon vaatimukset. Tuotteet imeytyvät erittäin nopeasti, ovat myös herkälle ja kuivalle iholle sopivia ja tuotteiden luomulaatuisten raaka-aineiden osuus on suuri.

Nourishin tuotelinjojen hoitorutiini koostuu vain neljästä tuotteesta: puhdistustuotteesta, kasvovedestä, kosteusvoiteesta sekä ihoa hoitavasta seerumista.

Nourishin valikoimasta löytyy myös “mustasarja”, joilla voit täydentää omaa ihonhoitorutiinia silmänympärysvoiteen ja muiden tehotuotteiden avulla. Mustasta linjasta löytyvät myös hoitavammat puhdistustuotteet Kale 3D sekä Skin Renew. Kale 3D on muun muassa erittäin tehokas “sotameikin” puhdistaja, ja sopii loistavasti myös miehille kasvojen puhdistukseen. Hauska yksityiskohta tuotteessa on sen väriä muuttava koostumus, jolloin tiedät käyneesi koko kasvot läpi.

Nourish London ei valmista erikseen yövoiteita, vaan yksi ja sama voide sopii aamuin illoin käytettäväksi. Jos voiteesta haluaa kuitenkin täyteläisemmän yön ajaksi, tippa “tuhkimoöljyä” Radiance Firmin Facial oilia voidaan sekoittaa voiteen joukkoon tai voiteen lisäksi voidaan käyttää Argan Peptide Seerumia.

SELAILE NOURISH LONDONIN VALIKOIMAA!

Vihreä BALANCE tasapainotusta helposti rasvoittuvalle tai epäpuhtaalle iholle

Nourishin Balance-tuotelinja tasapainottaa ihon talintuotantoa, kosteuttaa ja hillitsee epäpuhtauksia. Tuotteissa on lisäksi freesi omenan tuoksu! Balance-linja sopii loistavasti seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tai iholle jolla on paljon epäpuhtauksia.

Balance sarjan kosteusvoide on ihanan kevyt ja tasapainottaa ihon talituotantoa. Tuote imeytyy hetkessä jättämättä ihoa tahmean tuntuiseksi. Voit meikata päälle välittömästi. Tuotteeseen on ympätty mm. ja E-vitamiineja ja talintuotantoa hillitsevää sahapalmun uutetta.

Nourish London balance kasvovoide

Vaikuttavina aktiiviaineina Balance-tuotelinjassa mm. arganöljy, niasiiniamidi, sahapalmu-uute, B-vitamiinit, tripeptidit, hyalyronihappo.

Keltainen PROTECT pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle

Nourishin Protect-tuotelinja kirkastaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Tuotesarjassa on käytetty C-vitamiiniä ja sitrusuutteita, jotka lisäävät kimmoisuutta ja elastisuutta ja kollageenintuotantoa sekä poistavat karheudenkuivaa tunnetta ja lisäävät hehkua.

Puhdistusmaito sopii loistavasti kuivalle iholle, kirkastamaan ihoa. Tuotteessa oleva C-vitamiini auttaa tasapainottamaan iholla näkyviä pigmenttilaikkuja. Tuote sopii miehille ja naisille.

vaalea tuotepaketti

Vaikuttavina aktiiviaineina Protect-tuotelinjassa mm. C-vitamiini, appelsiini- ja mandariiniöljy, soija- ja ruusunmarjaöljyt.