Huulikiillot sopivat kaikille, jotka haluavat upeat ja kiiltävät huulet. Halusitpa sitten luonnollisen ilmeen tai huomiota herättävän juhlameikin, meillä on monia houkuttelevia värejä, joista valita. Annamme sinulle paljon hienoja meikkivinkkejä, joten saat kauniit huulet nopeasti!

Täydellinen huulikiilto saa huulistasi täydelliset. Laadukkaan huulikiillon lisäksi suosittelemme hyvää ja säännöllistä huulten hoitoa parhaan tuloksen saamiseksi. Kuori huulet säännöllisin väliajoin ja käytä laadukasta huulivoidetta yöllä. Muista poistaa huulivoide aamulla ennen huulikiillon laittamista.

Miten valita huulikiillon sävy?

  • Kiiltävä huulikiilto ilman väriä on erittäin suosittu tuote, koska se sopii kaikille. Se sopii joko luonnollisen ilmeen luomiseen yksinään tai ylimääräisen kiillon antamiseen mattahuulipunan päälle. Luot nopeasti luonnollisen ja ihastuttavan ilmeen laittamalla huulikiiltoa ennen kuin pyyhällät ovesta ulos, eikä sinun tarvitse viettää paljon aikaa kauniin lopputuloksen saamiseksi.
  • Värillistä huulikiiltoa kannattaa kokeilla, jos haluat hieman väriä kasvoillesi. Jos haluat dramaattisemman ilmeen seuraavan kerran kun menet juhliin, suosittelemme yhdistämään sekä huulipunaa että huulikiiltoa yhdessä. Sen lisäksi, että saat voimakkaamman värin, saat myös suuret, täyteläiset ja suudeltavat huulet.
  • Ombre-vaikutuksen saamiseksi suosittelemme vaaleaa huulikiiltoa huulien keskellä, hieman tummemman huulipunan päällä.

Tuotteet