Yleisin virhe mitä murrosiässä tehdään, on ihon liiallinen peseminen ns. liikapuhdistus. Liian kuivattavalla puhdistustuotteella ihon pinta kuivuu ja iho tuntuu karhealta ja iho alkaa tuottaa enemmän talia ja tuntuu tämän vuoksi rasvaisemmalta. Finnit ovat oire siitä, että iho ei toimi normaalisti. Oireileva iho tarvitsee erityistä hoitoa ja myös kosteutusta. Nuoren iholle vähemmän on enemmän. Minimalistinen, tarpeeksi kosteuttava hoito on parasta mitä nuoren iholle voi tehdä.

Nuoren ihon hoito

Kolme eri tuotetta on aivan riittävä määrä nuorelle iholle, eikä tuotteita ole pakko käyttää päivittäin, jos sille ei tunnu olevan tarvetta. Nuoren, varhaisteinin ihon ensimmäisiksi tuotteiksi esimerkiksi kasvovesi ja puhdistusaine sekä joko kasvoöljy, balsami tai voide on riittävä määrä.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme valitsemat vinkit nuoren ihon hoitoon!

Puhdistustuotteet

Suurin virhe, jonka voit ihon hoidossa tehdä, on suistaa se epätasapainoon väärällä puhdistustuotteen valinnalla. Aamuisin kasvoille riittää pelkkä kevyt huuhtelu viileällä vedellä, ennen kosteuttavia tuotteita.

Suositukset

Kasvovedet

Kasvovesi on erittäin hyvä ja helppo tapa tuoda kasvoille reippaasti kosteutusta, joka auttaa ehkäisemään pintakuivuutta. Jos ihoon tulee herkemmin epäpuhtauksia, niin kannattaa valita kasvovesi, joka ehkäisee haitallisten bakteerien määrää iholla ja auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina. Kasvovettä saa mielellään käyttää runsaasti, sekä aamuin että illoin. Unohda vanulaput ja taputtele vesikosteus kasvoille käsin tai käytä suoraa iholle suihkutettavia tuotteita. Näin saat imeytettyä tuotteen ihoon oikeasti kunnolla! Kasvovesi suihkutetaan puhdistetulle ja kuivalle iholle aamuin illoin.

Suositukset