Psoriasis on yleinen krooninen ihosairaus, joka on periytyvää, muttei tarttuvaa. Psoriasista on useita eri tyyppejä; lievin niistä on täpläpsoriaasis ja yleisin läiskäpsoriasis. Psoriasis ilmenee iholla läiskinä, pisaroina, rakkulaisena, nivelissä tai vaikkapa kynsissä. Iho on tulehtunut ja hilseilee voimakkaasti johtuen liian nopeasta uusiutumisesta. Oireiden hoidossa keskitytään solujakautumisen sekä tulehduksen hillitsemiseen.

Psori-iho pitää mahdollisimman yksinkertaisesta ihonhoitorutiinista niin tuotteiden määrän kuin myös tuotteiden raaka-aineiden suhteen. Koska psori-iho kärsii kosteuden puutteesta, täytyy ihon puhdistuksessa välttää peseviä puhdistustuotteita ja iho pitää kosteuttaa hyvin. Terveellisellä ja monipuolisella ruokavaliolla on suuri merkitys psorin hoidossa.
Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme valitsemat psori-iholle suunnatut täsmätuotteet!

Puhdistustuotteet

Suurin virhe, jonka voit ihon hoidossa tehdä, on suistaa se epätasapainoon väärällä puhdistustuotteen valinnalla. Vältä voimakkaita geelejä ja vaahtoja ja pysy turvallisilla vesillä öljypohjaisten tuotteiden sekä puhdistusmaitojen kanssa. Mikäli meikkaat, suosi kaksoispuhdistusta. Aamuisin puhdistukseen riittää pelkkä kasvovesi. Hoida ihoa sen luonnollista tasapainoa kunnioittaen.

Suositukset