Iholle alkaa ilmestyä pigmenttihäiriöitä (maksaläiskiä) yleensä 30-40 ikävuoden tienoilla. Ne ilmenevät iholla tummempina, ruskeansävyisinä pigmenttimuutoksina, joiden ääriviivat ovat yleensä epätasaiset ja ne voimistuvat auringossa. Hyperpigmentaatiota aiheuttaa melaniinin liikatuotanto jonka voi laukaista useat tekijät, kuten auringolle altistuminen, geneettiset tekijät, ikä, hormonaaliset muutokset ja ihon vaurioituminen tai tulehdus. Iän mukana tulevat pigmenttiläiskät johtuvat pitkäaikaisesta aurinkoaltistuksesta, ja niitä ilmestyy ihon ikääntyessä.

Maksaläiskien hoito vaatii kärsivällisyyttä ja sen tulee olla pitkäaikaista. Paras maksaläiskien hoito on ennaltaehkäisy. Aurinko tuo maksaläiskät esiin, joten aurinkosuojan käyttö on erittäin tärkeää hyperpigmentaation ennaltaehkäisyssä, joten on suositeltavaa suojata ihoa ympäri vuoden.
Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme valitsemat maksaläikikkäälle iholle suunnatut täsmätuotteet!

Puhdistustuotteet

Suurin virhe, jonka voit ihon hoidossa tehdä, on suistaa se epätasapainoon väärällä puhdistustuotteen valinnalla. Vältä voimakkaita geelejä ja vaahtoja ja pysy turvallisilla vesillä öljypohjaisten tuotteiden sekä puhdistusmaitojen kanssa. Mikäli meikkaat, suosi kaksoispuhdistusta. Aamuisin puhdistukseen riittää pelkkä kasvovesi. Hoida ihoa sen luonnollista tasapainoa kunnioittaen.

Suositukset